Hardie Siding Färger

Den James Hardie sidospår företag tillverkar hållbara sidospår av fibercement. Detta material ger struktur av trä utan träets underhållskrav eller farorna med röta, mögel eller mögel. Paint är en annan aspekt av sidospår som Hardie sidospår ägare behöver inte oroa dig - produkten kommer i fler än två dussin färger. Här är ett representativt urval av de tillgängliga färgerna.

Arctic White

White är en populär nyans eftersom det är kompatibelt med de flesta andra färger som används i hus design och reflekterar mest värme. Detta leder till lägre elräkningar samt en lägre omgivningstemperatur i hemmet. Arctic White har en lätt anstrykning av blå som tillför lite mer djup än den ljusa vita av andra hem.

Country Lane Röd

Kompatibel med vita, svarta, grå och flera andra färger, är Country Lane Red en mångsidig val för exempelvis mörk nyans. Denna färg faktiskt absorberar värme, vilket kan höja temperaturen i hemmet.

Evening Blå

Cool och dämpat, tillägger Kväll Blå ett modernt utseende bättre än ljusare nyanser av blått samtidigt interagerar väl med vita, röda eller grå accenter och trim. Denna färg är neutral och inte reflektera eller absorbera en hel del värme från solljus.

Woodland Kräm

Gult är ett glatt färg och Woodland Cream är en särskilt vacker nyans av smörig gul för att visa i solen. Denna skugga kontrasterar väl med en svart tak och fungerar lika bra med vita knutar.

Kaki Brun

En annan cool neutrala som skapar en modern känsla, är Khaki Brun en dämpad nyans för sidospår och har en tendens att ta fram trim. Kontrasterande trim och accenter som svart eller vitt är lämpliga för denna nyans av brunt.

Mountain Sage

Mörk nog att absorbera värme, är Mountain Sage inte lika populär som vissa färger. Ändå fungerar det särskilt bra med äkta trä eller sten accenter och tillägg såsom en veranda eller däck.

Monterey Taupe

Mer grått än brunt, är Monterey Taupe en nyans av sidospår som ger en dämpad bakgrund för trim samtidigt som den döljer smuts. Denna färg är en cool neutral och inte reflektera eller absorbera en betydande mängd värme.

Parkside Pine

En djup grön som påminner om en evergreen, blandar Parkside Pine väl med omgivande häck som det kompletterar naturligt-färg tillägg såsom ett däck eller uteplats. Denna färg kommer att absorbera värme, men är särskilt vacker när kompenseras av vita knutar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com