Hur att dekorera med Cattails

Hur att dekorera med Cattails

Cattails är höga, tunna växter som växer i naturen, särskilt i närheten av vatten. Samla vilda kaveldun och hänga dem upp och ner för ett par veckor för att torka ut, eller köpa färdig torkade eller silke cattails att dekorera ditt hem. Cattails arbetar året runt eller att föra naturen inne, och ser särskilt attraktiva under hösten. Cattails arbetar med ett land, naturlig, rustik eller tyst elegant inredning. Det bästa sättet att dekorera med cattails beror på resten av din inredning, som din kaveldun arrangemang bör komplettera resten av rummet.

Instruktioner

•  Lägg en grupp av torkade cattails i en sliten, ytlig korg. Tie sträng eller raffia runt stjälkarna av cattails att hålla ihop dem i en dekorativ och rustik sätt. Placera korgen på en gammal proffsiga sten eller tegel spis, under ett soffbord bakom din soffa eller i närheten av din farstun eller bredvid soffan på golvet.

•  Placera några torkade cattails i ett dekorativt golv vas som kompletterar din inredning. Placera vas i en tom hörn på din trappa, i din farstun eller i någon tom hörn som inte är i vägen för någon vandringsled.

•  Knyt en dekorband runt några cattails med toppen av växterna utspridda. Häng kaveldun gäng ovanför en eldstad eller över soffan för ett rustikt utseende.

•  Använd andra pjäser från naturen för att knyta cattails i din inredning, såsom andra torkade gräs eller kalebasser, vete och torkad majs under hösten. Alternativt väva andra bruna och gröna hela rummet att knyta färgerna tillsammans.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com