Fjäril bordsdekoration Idéer

Fjäril bordsdekoration Idéer

En fjäril dekor tema är ett charmigt sätt att förbättra ett barns födelsedagsfest. Skapa fjäril-inspirerade bordsdekorationer för att samordna med den övergripande utseendet på bash. Gör insekten tema mitt själv för en skräddarsydd look. Du kan också använda en fjäril tema att dekorera en brud eller baby shower, bland andra speciella tillfällen, såsom påsken middag. En fjäril tema lägger en pop av färg, samt en touch av fantasier, till firandet utrymmet.

Ätbara inredning

Skapa butterfly-inspirerad ätbar bords inredning som även fungerar som dessert eller party. Använd kakmått att omvandla socker kaka degen i söt fjäril former. Dekorera kakorna med glasyr, färgglada socker eller godis. Visa kakorna på en vintage kristall, piedestal stil kaka stå i mitten av tabellen. Du kan göra cupcakes terar fjärils isbildning mönster som ett annat alternativ.

Ljus

Fjäril-inspirerade ljus inredning ger färg och ljus till bordet. För en kreativ blick, fyll botten av en tydlig glasskål med färgglada glas pärlor. Häll kallt vatten i skålen och placera flytande, fjäril formade ljus på toppen. För en elegant touch, fyll kristall ljusstakar terar etsade fjäril mönster med vita återvunna ljus.

Bords Beläggningar

Ett enkelt och snabbt sätt att lägga till en pop av livfulla färger till bordet är med en butterfly-mönstrad duk eller löpare. Placera en vit bomullslöpare med gult och orange fjäril mönster ner i mitten av tabellen för en trädgård-tema fest. Om du dekorera för en ung flicka födelsedag bash, välj en bordsduk med en feminin rosa och lavendel fjärilsdesign.

Blom Bildskärmar

En fjäril-tema bords blommig mitt blir i fokus för firandet utrymmet. Skapa en fjäder inspirerad blombukett använder gula, rosa och orange daisy och tulpaner, och placera den i en vit vas. Placera en blommig plocka med en levande fjäril form på slutet i vas med blommor. Hackan ska vara något högre än blomman stjälkar så det verkar som om fjärilen svävar över blomningarna.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com