Hur man installerar en takfläkt på en träbalk

Takfläktar gå under någon typ av tak, även de oavslutade sådana. Du kan installera en takfläkt till en träbalk på en oavslutad tak, till exempel i en källare. Järnaffär eller hem och trädgård leverans butiker har takfläkt och du kommer att använda verktyg som de flesta hushåll redan har till hands, men som järnaffären har om det behövs. Du behöver leveranser från järnaffären också.

Instruktioner

•  effektbrytaren som levererar el till det område där takfläkt går. Placera en stege under träbalk. Mät över från träbalk till närmaste elektriska kopplingsdosa monterad på taket och registrera mätningen.

•  Placera takfläkt s motorhuset sidan nedåt på ett bord. Strip en halv tum av isoleringen av ändarna hos de kablar anslutna till botten av fläkten med hjälp Avisoleringstänger. Släng den kapade isoleringen i papperskorgen.

•  Vrid bostadssidan upp på bordet. Placera den platta änden av varje av fläktbladen mot klämmorna på huset. Skruva metall skruvar genom hålen redan i fläktbladen och in klämmorna som använder en elektrisk skruvdragare.

•  Skär tre längder av elektrisk tråd från den elektriska trådbobin vardera till samma mätning som du spelat in, med hjälp av en avbitartång eller sax. Strip en halv tum av isoleringen från båda ändarna av alla trådarna. Släng den kapade isoleringen i papperskorgen.

•  Wrap en ände av var och en av trådarna runt ändarna av kablar dragna till takfläkt. Twist en skruv-fliken kontakt över varje par av tvinnade trådar. Fäst ett papper klistermärke på de fria ändarna av varje tråd. Skriv färgen av tråden från takfläkt som är fäst vid var och en av trådarna; färgerna blir svart, vitt och koppar.

•  Kör ändarna av trådarna som har de papper klistermärken på dem genom hålet i mitten av taket montera plattan. Placera takfläkt på toppen trappsteget.

•  Placera takfäste plattan mot botten av träbalk. Skruva träskruvar genom de förstansade hålen i plattan och in i strålen med hjälp av elektrisk skruvdragare. Placera takfläkt mot takfäste plattan. Skruva metall skruvar genom de färdigskurna hål i fab och in plattan med hjälp av en elektrisk skruvdragare.

•  Kör trådarna över toppen av träbalk tills du kommer till den elektriska kopplingsdosan. Staple kablarna till balken med U-kläm häftklamrar med en häftpistol.

•  Lossa skruvarna på den elektriska kopplingsdosa med den elektriska skruvdragare. Ta bort "svarta" märkt klistermärke från slutet av tråden. Linda slutet av kabeln runt skruven på den elektriska kopplingsdosa som redan har en svart tråd lindad runt den. Upprepa denna procedur med de andra trådarna som har "vita" och "koppar" märkta klistermärken på sina ändar. Dra åt skruvarna.

•  Kassera de klistermärken i papperskorgen. Placera stegen bort. Återställ elkraft.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com