Hur att dekorera en antik stil vardagsrum och Väggar

Hur att dekorera en antik stil vardagsrum och Väggar

Dekorera i en antik stil kan förbättra en äldre struktur eller skapa en elegant och sofistikerad tonen för en mer modern miljö. Genom återanvända och noggrant val av klassiska färger och tidlösa tyger, kan du skapa en-av-en-slag inredning.

Instruktioner

•  Måla väggarna en klassisk färg. Välj en krämig ecru färg för en lätt look. Välj en choklad eller vinröda nyans för att skapa en rik, sofistikerad stil. Häng svartvit toile-mönstrade tapeter för en sofistikerad, vintage-inspirerad look som aldrig kommer att gå ur stil.

•  Dekorera med antika eller reproduktion möbler. Leta efter en 19th Century salong soffa med mörkröd eller krämfärgade sammet klädsel, en kurvig, opulently snidade mörkt trä ram och stadiga träben. Accent i soffan med en matchande vintage högkarmade vinge stol. Inkludera en glamorös utseende antik svimning soffan eller på liknande stil modern schäslong om du har gott om vardagsrum utrymme.

•  Accessorize vardagsrummet väggar med en antik stil. Återanvänd små antika trästolar i hyllorna genom att hänga dem på väggarna och använder sätena för att hålla krukväxter. Visa svartvita familjefoton i överdådiga guldramar.

•  Förbättra rummet med vintage textilier. Lägg ut en intrikat mönstrade antik persisk matta under kaffebordet för att skapa en samlingspunkt. Häng vinrött sammetsdraperier bundna med glänsande guld sladdar. Anpassa en modern utseende couch av drapering en handgjorda vintage quilt över baksidan av det.

•  Slutför vardagsrummet stil genom att visa antika inredning bitar. Placera värmeljus i vintage porslin tekoppar och ställ dem på ett soffbord. Visa upp ett glas apotekare burk fylld med vintage knappar på en bokhylla eller vägghylla. Fyll en antik mjölk glasvas med färska blommor och placera den på ett sidobord. Häng ett guld vintage ljus ljuskrona droppande med kristaller från vardagsrummet taket.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com