Hur man väljer färger när du målar en två våningar Great Room

När du väljer färg för en två våningar stora rum, måste du veta hur du kan göra färgarbete för ditt stort utrymme. Färger kan användas för att hjälpa "krympa" utrymmet och göra en två våningar rum verkar mer mysigt.

Instruktioner

•  Tänk en mörk nyans av färg för taket, såsom brunt, mörkblå eller mörkgrön. Enligt "Style At Home," är det rekommenderat att använda en mörkare färg i taket för att få det att verka mindre, därför gör rummet mer mysigt. Ju mörkare färg, desto lägre taket verkar.

•  Leta efter en solbränna eller medel mjuka grå färg för väggarna för att ge en känsla av värme. Sandy eller karamell nyanser kommer också att ha denna effekt.

3. Leta efter en annan mörk kontrasterande färg för att måla från toppen av väggarna ner en fot från taket. Detta breda randen runt toppen av rummet kommer att ge en illusion av att sänka taket. För att främja en illusion, använda samma färg i en rand på undersidan av väggarna runt hela rummet. Detta kommer att ha effekten av kompakte utrymmet.

Tips och varningar


  • Tillämpa en särskild målningsteknik som snyltar eller moln på taket. Enligt "House Målning Tutorials," det här kommer att skapa en illusion av taket är närmare än det är i verkligheten.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com