Hur att styla en tabell

Hur att styla en tabell

Oavsett om du är värd middag för fyra gäster eller drinkar för 50, hur du stylar tabellen anger tonen för din insamling. Praktiska överväganden inkluderar vilken mat och dryck som du kommer att servera, vilka redskap som kommer att behövas och om dina gäster kommer att sitta eller fräsning runt. Design överväganden är hur avslappnad eller formell du vill tillfälle att känna och huruvida det är en helgdag eller annan händelse som du vill tillbehören att reflektera. Budget oro är viktiga, men behöver inte vara begränsande - en formell affär kan vara chic på billig när du vet hur man styla en tabell för att uppnå den effekt du önskar.

Instruktioner

•  Ange de praktiska överväganden för din insamling, inklusive antalet gäster du förväntar dig och den exakta mat och dryck som du kommer att tjäna. Bestäm hur många och vilka storlekar av glas, bestick, uppläggningsfat och tallrikar som du behöver. Vet om dina gäster kommer mingla eller sitta under större delen av kvällen; detta kommer att avgöra höjden på dina centerpieces. Bestäm hur formell du vill att ditt evenemang ska känna.

•  Hyra, köpa eller göra dukar att etablera tonen i sammankomsten. Välj formella vita sängkläder för att förbättra ett klassiskt elegant stämning. Hyr dem om din grupp är stor. Hitta splashy bomull utskrifter vid varje husgeråd utlopp för en glad dagtid baby shower. Köp disponibel papper eller biologiskt nedbrytbara plastdukar i färgerna av ditt favoritlag för en Super Bowl fest. Överväg vintage butiker för en rad sängkläder som är särskilt lämpade för eklektisk blandning. Gör dukar själv om du har kompetens genom att köpa yardage av tyger som tilltalar dig.

•  Välj bestick och porslin som speglar graden av formalitet du vill förmedla. Smycka picknickbord på en avslappnad bröllop grill med rutiga dukar, papperstallrikar, pappersservetter och biologiskt nedbrytbar plast silver i bröllopet partiets favoritfärger. Polera upp din mormors silver för en semester måltid. Mixa och matcha silver med Kina samlats in från varvet försäljning för en avslappnad men värdigt firande. Förena detta utseende genom att vika stora vita linneservetter i rutor och centre dem på varje platta.

•  Designa dina centerpieces. Alter varje mitt något för en dynamisk intryck, underhålla ditt tema genom att hålla blomster val eller vas formar den samma. Prova en bukett av djärva röda gerbera prästkragar i en blå vas på ett bord, varma rosa blommor i en gul vas på en annan. Riff på huvudmitt genom spridning gerbera blommar över kuvert för en sprudlande intryck av sommaren. Välj ljuslyktor och korta blomsterarrangemang så att gästerna kan se varandra över bordet om du är värd en sittande middag. Erbjud center av kompakta krukväxter som kalanchoe som parting gåvor för gäster. Placera en prisbiljett i form av en vintage vykort eller fotografi av hedersgäst under flera plattor för att avgöra vem som tar hem mitt. Använd högväxt centerpieces på cocktailpartyn där gästerna kommer att stå och mingla. Gör jätten kandelabrar som har gömt sig i rutan för krimskrams på vinden stjärnan i ett buffébord. Fyll höga prisdifferentierade skivorna med aptitretare eller desserter. Använd flera centerpieces för långbord.

•  Välj ytterligare tabell tillbehör såsom placeringskort och gåvor som speglar temat för ditt evenemang. Sök upp knäppa handen som servettringar smyckade med plast blommor för en födelsedagsmiddag. Bläddra dollar store för lekfulla parting gåvor som kompletterar kitschy tema som plast frukt magneter eller vind upp krabbor. Float vita ljus i enskilda skålar för en kväll födelsedagsfirande fredlig. Fortsätta temat elegant enkelhet genom att placera en stilig chokladask bredvid en handskriven plats kort. Slutföra utseende genom att placera en stam med en knappt öppna blomknopp i en snygg vit knopp vaser bredvid gästens namn.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com