Hur att Tappa en Waterbed i ett badkar

Om du har en vattensäng och den fjädrar en läcka eller du flyttar, måste du tömma den. Vattensäng blåsor kan repareras om punkterad, beroende på storleken på hålet och dess plats. Om punkteringen inträffar längs sömmen, kan det inte vara salvageable. I syfte att flytta, är en full vattensäng praktiskt taget omöjligt att flytta på grund av sin vikt, skrymmande och piruetter när den lyfts. Tömning en vattensäng som kan göras i ett badkar för att reparera eller minska belastningen.

Instruktioner

•  Ta bort alla sängkläder från vattensängen innan du försöker tömma den. Ta av lakan, omslag, kuddar och täcke, täcke eller filt. Tvätta dessa objekt i din vanliga mode.

•  Satsa en slang direkt anslutning till vattensäng. Ansluta den till en vattenpump och placera den andra änden eller tömning änden i badkaret. Ta bort locket från vattensäng stickkontakt och anslut slangen till pluggen.

•  Vrid vattenpumpen på och låt den suga vatten ur vattensängen. Detta kan ta flera minuter eller timmar att helt tömma vattensäng helt.

•  Lossa slangen från pluggen och vattenpumpen när vattensäng har tömts i badkaret. Sätt tillbaka locket på kontakten och ta bort slangen samt vattenpumpen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com