Mastic Siding Färger

Sidospår av ett hem spelar en stor roll i den övergripande stil och skönhet. På grund av detta, gör Mastic Siding vinyl finns i flera färger och nyanser. Till skillnad från trä och metall sidospår, som kräver färg eller bets för färgning, är Mastic vinyl pigmenterad i tillverkningsprocessen, färgning panelen hela vägen från ytan till centrum.

Ljus och Vit

Många husägare väljer ljusa färger som vitt, off-vita och även nyanser av gult för att färga sina hem. Inte bara soligt och ljust utseende, de lättaste nyanser av Mastic sidospår reflekterar tillräckligt med ljus för att sänka den omgivande temperaturen i hemmet som i sin tur sänker elräkning under varma månader. Mastic vita nyanser inkluderar den rena vita samt den något grå tonade Silver Grå och varmare Cameo. Lätta men inte riktigt vita nyanser av Mastic Siding inkluderar rika Classic Cream, blå tonade Mandel och ljusa Colonial Gul.

Tan

Allt från ljusbrun till dämpad oliv, nyanser av tan kostym både ljusa och mörka klädsel och tak färger. Siding alternativ för Mastic Siding inkluderar den gröna tonade Wicker och mycket lätt Desert Sand till mörkare och dämpad Rugged Canyon.

Gray

Varken absorberande eller reflekterande för mycket ljus, de flesta nyanser av grått är coola neutrala färger som sitter närmare den blå sidan av färgspektrum än rött. Ändå vissa nyanser av grått är tillräckligt mörk för att absorbera ljus och, medan de gör en snygg och modern färgval, kan de öka omgivningstemperaturen i hemmet. Nyanser av mörkgrått från Mastic inkluderar nästan svart Charcoal Grey medan ljusare nyanser har den nästan-vita Silvergrå, medellång tonas Harbor Grey och trä-texturTimber Weathered.

Brun

Färgen på trä, gör brun flera framträdanden i Mastic Siding katalog färger som både en traditionell vinyl färg och som en färg som används i trä-look texturerad vinylpanel samling. Traditionella färger allt från dämpad och medel tonas Montana Suede till något ljusare rika färgade Autumn Gold och ljuset Kieselsten Clay. Texture alternativ inkluderar de rika bruna Amerikansk Valnöt och grå brun Natural Cedar.

Blå

En annan cool neutrala, nyanser av blått passar trim färger från vitt till mörkgrått och även svart. Mastic Siding terar skuggar av blått, inklusive den mycket lätta och dimmiga Everest, den något mörkare men dämpad engelska Wedgewood och den mörka Portsmouth Blå. Blått är också tillgänglig i textur paneler och skakar i skuggan Glacier Blue Weathered.

Röd

Mastic har tre nyanser av rött i sin traditionella sidospår färgkatalog. Dessa nyanser inkluderar ljusrosa Sandsten, medellång tonas och dämpad Terra Cotta och den mörka Russet Red.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com