Hur fungerar en åkbar gräsklippare arbete?

Ridningen gräsklipparen används i varv där en push klipparen kan ta för lång tid att göra jobbet. Ridning gräsklippare används på gårdar, fotbollsplaner och även enda bosättning gräsmattor. Bladet radien är vanligtvis 60 inches med en skärhastighet på 3.600 rpm. Motorerna kan vara var som helst 12-26 hästkrafter. Även om en ridning gräsklippare kan se ut som en go-cart eller bil, kräver drifts en specialkontroller och säkerhetsfrågor.

Gräsklippare Design

Ride-on gräsklippare operatörer använder gräsklipparen från sittande ställning. Motor position och bladläge kan skilja sig från modell till modell. De flesta gräsklippare har fyra hjul, med bakhjulen typiskt mycket större än de främre. För åkgräsklippare som ger en "noll grader" vändradie, finns det ytterligare hjul kopplade till bladet så att vridas och styra klipparen till att skära inom sitt eget utrymme. Åkgräsklippare arbetar typiskt på dieselmotorer.

Säkerhet Innan du börjar

Skär gräset med en åkgräsklippare börjar med säkerheten. Ta bort föremål som stenar och leksaker är av största vikt med åkgräsklippare eftersom bladet storlek och rotation kan skicka främmande föremål flyger mycket längre än med en vanlig tryck klipparen. Bladet radien sträcker sig även förbi klipparens bredd, så små husdjur och barn bör hållas borta från klippområdet.

Starta en ridning gräsklippare kan variera, men många kräver operatören att sätta klipparens kugghjul i "neutral" position och att se till att bladen är urkopplad. Efter gräsklipparen startas, ryttare bestämma bladets höjd. Det är oftast en speciell manöverspak för att göra denna justering.

Drift och mer Säkerhet

När klipparen ställs i körläge börjar ryttaren klippa gräset, utnyttja bromsarna och ratten efter behov. Vissa experter rekommenderar att klippa gräset från utsidan av fältet mot insidan i ett sicksackmönster. Många åkgräsklippare har bilagor som klippning fiskare som tratt alla gräsklipp till en bakre förvaringsutrymme på klipparen.

Extra säkerhet är också oroväckande vid klippning. Köra åkgräsklippare bör inte lämnas utan uppsikt, och klipparen ska alltid ha bromsar på och bladet lyfts när vid en hållplats. Eftersom ridning gräsklippare är mycket tyngre än gräsklippare tryck bör klippning i sluttningar vara upp och ner och inte från sida till sida för att undvika deponering.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com