Så här ansöker Stucco till en Wall

Så här ansöker Stucco till en Wall

Oavsett om du behöver för att lappa ett hål i befintlig stuckatur eller om du vill lägga stuckatur till din nuvarande yttervägg är stuckatur ett idealiskt material för utomhusytor, på grund av dess vattenmotstånd och målningsbara ytan. Stuckatur består av tre delar sand, en del murare cement, en handfull av kalk och vatten för att skapa en jordnötssmör konsistens för spridning på väggar. Använda stuckatur också låter dig textur väggen, skapar en stil eller design som du vill.

Instruktioner

•  Förbered väggen för stuckatur om det behövs. För träväggar, kalkylblad av takpapp över hela ytan av träet. Sprid ut ett lager av hönsnät eller metallnät över filten, putsning med tenn skärmklipp vid behov runt dörrar eller fönster. Nail galvaniserade takläggning naglar mot väggen för att säkra trådnät. Om du är tillämpliga stuckatur till sten eller murverk, borsta en konkret bindning lim på väggen för att klibba makt.

•  Blanda stuck enligt paketets anvisningar i en blandnings badkar. Endast Blanda det belopp du kommer att kunna använda i en kort tid, så att den inte hårdnar när du arbetar.

•  Applicera en ¼ till ½ tum tjockt lager av stuck i väggen med hjälp av en platt-kantad spackel. Se till att använda en fast tryck för att trycka stuckatur i nät, och ändå ha tillräckligt på ytan för att jämna.

•  Slutför en hel vägg innan stopp för att se till att tillämpningen och torktiden är jämn. När du är klar, borsta hela väggen med en murare rake att skapa spår 1/8 inches i ytan av puts. Låt detta coat torka minst 36 timmar innan du lägger täckfärg.

•  Använd en slang kvarstad på trädgårdsslang, och flytta den till imma funktionen. Mist över hela väggen för att hålla stuck dämpade, vilket kommer att sakta ner torktid, vilket gör det svårare när det torkar helt.

•  Lägg det sista lagret av stuck på väggen med den platta kanter spackel. Se till sista lagret är 1/8 till ¼ inches tjock och jämna ut som du går för att hålla lager med en jämnhets.

•  Vänta sex veckor att måla, och sedan använda en betongfärg formel för att lägga till färg till ytterväggarna.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com