Hur man gör en parkeringsplats Striper

Hur man gör en parkeringsplats Striper

Gör din egen färg striper att påskynda målningslinjer i din parkeringsplats. Parkeringsplats färg är snabbtorkande, så du måste utforma ett system som gör att du kan måla alla ränder i en kort tid. Med förberedelser och planering, kan du ställa in din parkeringsplats som ska målas på en gång. Färgen torkar på 30 minuter och du bör ge dig själv ett par timmar för förberedelser. Garantera säkerheten för arbetarna genom barrikadera parkeringen för trafik medan målning.

Instruktioner

•  Lägg ut din parkeringsplats. Varje parkeringsplats bör vara 20 meter i längd och 10 meter bred. Ordna parkeringsplatser så att du kan maximera ditt utrymme. Använd ett måttband och trottoaren krita för att markera parkeringsplatser. Se till att du vet var linjerna måste gå.

•  Skär tapp pinnar så att du har två som är 10 meter lång. Om din järnaffär säljer kortare dymlingar, limma ihop dem så att du har två 10-fots längder.

•  Skär två 4-tums längder doweling. Limma dymlingar tillsammans så att du har en lång rektangel med två 10-fots längder. De övre och undre sidor bör ha de 4-tums längder. Limma korta dymlingar till det inre av de långa så att insidan bredd av rektangeln är 4 inches. Detta gör att din roller för att passa in i parkeringen striper.

•  Lägg ner ditt parkeringsplats Striper i asfalten för att bilda den främre delen av parkeringsplats. Doppa rullen i färgen och sedan rulla den längs insidan av pluggen triangeln. Du kommer att behöva lägga randalstraren ned två gånger för att bilda sidorna av parkeringsplats som dessa linjer är 20 meter lång.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com