Ett enkelt sätt att Sand Sheetrock Efter Mud Dries

By Urmila

Sheetrock (eller gips) hängs i ark på dina väggar eller tak, med sömmarna mellan plåtarna som omfattas av gemensam förening, en form av gips som också kallas "lera." Föreningen slipas sedan släta för att sy osynliga, så det finns en obruten yta utgörs av sheetrock. Korrekt slipning är en grannlaga uppgift, som för lite kommer att lämna stötar och åsen och för mycket kommer att utsätta gips band och gräva i sheetrock ytan. Med rätt verktyg och några enkla steg kan du uppnå sömlösa, proffsiga resultat.

Instruktioner

•  Skrapa gips kniven framsteg under de torkade gips sömmarna, knacka av några höga fläckar eller åsar.

•  Lägg Gips Sander med 150-grit sandpapper. Försiktigt sand över sömmarna i en cirkulär rörelse, att hålla trycket ljus och jämn. Slipningen bör ta bort några synliga ojämnheter och linjer. Försök inte sand ut eventuella fördjupningar eller urgröpningar du stöter på.

•  Sand gips i hörnen av rummet med en slipsvamp, återigen hålla dina slag ljus och jämn.

•  Håll en handhållen ljuset i sidled längs väggen så att du kan se var de återstående höga områdena är. Ringa in höga områden med en penna.

•  Åter sand de höga områden, återigen hålla dina slag ljus och jämn. Se till att inte sanden ner i bandet eller sheetrock nedanför gips. Slip rörelse bör jämna ut den helt, och ta bort blyertsmarkeringarna du gjort tidigare.

•  Borsta bort dammet från väggen. Använd din Gips kniv och fogmassa för att fylla eventuella hål, urgröpningar eller fördjupningar i gips, sprider föreningen över dem och trycka den platt. Använd din penna att cirkeln varje område där du har lagt förening.

•  Låt den tillsatta föreningen torka under åtta timmar. Slipa försiktigt det smidigt, med hjälp av slipmaskinen endast i blyerts-märkta områden så att du inte åter slipning fläckar som inte behöver det. Borsta bort dammet med kvasten. Väggen är nu redo för målning.

Tips och varningar


  • Använd dammfiltermask och skyddsglasögon när slipning och stänga dörrar och ventiler till resten av huset.

Comments

Relaterade artiklar