Hur att dekorera ett rum med en Golf Theme

Hur att dekorera ett rum med en Golf Theme

Ett rum med en golftema bör avspegla hängivenhet till spelet och inspirera dem som anger att engagera sig i tanke och samtal om hur sporten spelas.
Eftersom golf spelas utomhus, är ett tema rum bäst reserverad för källaren, veranda, håla eller garage.Treasured golf MINNES är nyckelpunkter visuellt intresse. Och inredningen kan förbättras med interaktiva element såsom miniatyr putting greens, tv-sända turnering visa områden och simulatorteknik.

Instruktioner


Insats ditt påstående

•  Att förklara vad en golf tema rum egentligen handlar om, placera en flagga stift (köps eller "bärgades") framträdande i rummet. Se också till gott om plats för golf troféer (intjänade eller "bärgade") som förlänar den bofasta vördnad för spelet. Dessa två symboler genljuder mer än någon annan i sporten (förutom en Masters grön jacka, som aldrig ser bra ut när den är fejkade). Ange tonen för en golf tema rum med personliga favoritobjekt som kan främja konversationen. Behandla rummet (med konst, böcker, utrustning eller souvenirer) som en helgedom till personlig njutning. Håll dimensioner i åtanke för att undvika överbeläggning golv och väggytor. Inramade fotografier lägga iögonfallande tillbehör.

•  Gå till det gröna med en personlig sätta yta. På en plan, utomhus yta: göra konturerna av en grön lämpar sig rummets storlek på en tjock sektion av skum eller gummi. Överlägg basen med konstgräs material med hjälp av ett generöst lager av multi lim. Klipp bort överflödigt gräs material från basen form; spåra cirkulär kant av en engångsdryckesbägaren varhelst önskas; skära ut ringat sektion (er) med en mattkniv. Måla inre ringen av hål (s) med akryl vit färg.
Kom ihåg: även de bästa golfare i världen har problem sjunkande skott bortom fem meter. I begränsade utrymmen, faux greener som rullar upp som yogamattor ger njutning och ändring av rummets tema.

•  Utnyttja vägen höga trä skåp med mässing fixturer och namnskyltar ger en golf-tema rum en extra air av äkthet. Som en bonus, de är idealiska för förvaring av gynnade väskor, mössor, skor och klubbar. Trägolv ger golf-tema rum en polerad look. Och vintage klubbar med persimon huvuden kan användas som dekorativa accenter eller omvandlas till fungerande klädkrokar eller lampa står. Sök vägledning från utseendet på klubbhus du har besökt. Sök upp resurser för bärgade klubbhus inredning.

•  Titta på dig själv, bokstavligt eller praktiskt taget med en rad alternativ som inkluderar full längd speglar och högteknologiska golfsimulatorer. Placera speglar på strategiska positioner som både förbättrar den upplevda storleken på rummet och ger aktiva spelare åtminstone tillräckligt med utrymme för att kontrollera deras hållning och inställningslägen.

Om budget och utrymme inte begränsningar, placera en golfsimulator i rummet för att ge den ultimata tillgång till nonstop glädje av spelet.

Om rummet syfte är främst för visning golf, ställning clubby läder stol vid centrala punkter i rummet. Om syftet med golftema är att betona delaktighet, placera omklädningsrummet replika bänkar längs väggarna.

•  Tänk i breda, horisontella linjer när det gäller ett rum med en golftema. Dedikerade spelare identifierar med nyanser av himmel, gräs, sand, vatten; ser nedåt och ganska mycket i den ordningen. För en fanatisk golf dem utrymme, överväga att anlita en muralist för att måla väggarna i hyllning till en favorit kurs. Gör ett rum ser större med en graderad målning system som drar ögat uppåt och utåt.
Trämöbler (väggpaneler, hyllor, bänkar, skåp) kan avsevärt förbättra golftema, men också mörkare och "omsluta" känslan i rummet. Ljusna rummet med naturligt ljus så mycket som möjligt. Den glimt av metall (troféer, klubb axlar) samt accenter som trådkorgar fulla av rena vita golfbollar ljusare hörn och tomma väggytor.

Tips och varningar


  • Ställ säkerhetsanvisningar för alla områden i rummet där faktiska golfklubbor kan svängas.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com