Hardwood Flooring Trim Idéer

Trägolv expandera och kontrakt, så när de är installerade, måste du lämna ett litet utrymme intill väggarna. Omfattar det utrymmet, och ger en ren, heldragen linje runt kanten av rummet, är vad ordet trim är till för. Utöver detta, kan golv trim vara (men behöver inte vara) en dekor element i sin egen rätt, binda golvet i resten av rummet. Oavsett vilken typ av trim du väljer, få en bra geringssåg för nedskärningar, och se till att förborra spikhålen och försänk huvudet, eller använd en trim pistol.

Håll det enkelt

Ibland är det bästa sättet att trimma ut golvet för att vara så subtil och diskret om det som möjligt. För mindre rum som inte är på offentlig visning, såsom barnens rum, tvättstugor och tv rum, är stora utsmyckade golv trim bara kommer att samla damm. Använd tunna, korta bas sko (den låg ring som sitter direkt mot väggen) frontade med kvartsrund (liten halvcirkelformad trim som sitter på golvet), för en grundläggande, enkel ram till rummet. Fläck trim till samma nyans som golvbrädorna för att ytterligare lägga den i bakgrunden.

Få Fancy

För stora rum som du vill visa upp, kan trägolv trimmas i en stor, fet, konturformning med flera lager till det. I detta fall blir golvet trim inte bara ett sätt att täcka kanterna på golvet, men den egna designelement. Försök meter höga lövträd gjutning med flera fasta vertikala lager till det --- säg, en plan yta i botten, räfflade linjer längs mitten och en fräst, rundad topp som antyder en stol järnväg. För lite kontrast, gör träet av trimma en annan typ än trä på golvet, och färga den till annan nyans.

Målade Kontrast

Bara för att du trimma en målat trägolv, betyder inte trim måste färgas trä. Måla golvet trim och gör det till en annan färg än väggarna ger skarpa constrast som brutalt ramar ut kanterna på golvet och kan faktiskt göra träfibrerna i träet sticker ut mer. De mörka väggar med ljus målad trim verkligen visar upp en färgade och slätade trägolv. För att minimera målar stänker på ditt golv, måla trim innan installera det, peka sedan upp det som behövs efteråt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com