Hur man använder WD-40 för att ta bort en Badkarsblandare

Hur man använder WD-40 för att ta bort en Badkarsblandare

Badkar kranar samlar inlåning från hårt vatten, tvål avskum och andra källor, vilket gör dem svåra att ta bort, om du inte har tagit kranen isär nyligen. Tillämpa för mycket kraft till kran delar när de håller ihop kommer att resultera i skadade delar som kommer att vara svårare att ta bort. Blötläggning fastnat delar med WD-40 kommer att ge nödvändig smörjning för att få delarna i rörelse, undvika mer problem med kranen. När du arbetar med de trånga utrymmen i en kran, använd WD-40: s halm för att öka din sprutning noggrannhet.

Instruktioner

•  Stäng husets huvudvattenventil för att stänga av vattnet till kranen. Om det finns en lucka bakom badkaret s kran, vrid handtagen medurs tills den sitter istället för att stänga huvudventilen i huset.

•  Leta reda på och ta bort ställskruven som håller kranen handtag på plats. Antingen ta bort en dekorativ plastlock på änden av handtaget för att komma åt skruven eller leta efter ställskruven i ett litet hål runt basen av handtaget.

•  Dra handtaget mot dig för att ta bort den från kranen. Om handtaget pinnar, spraya WD-40 bakom handtaget för att suga förbindelsen mellan handtaget och skaftet. Vänta fem minuter, sedan dra i handtaget igen för att ta bort den.

•  Spray mer WD-40 genom hålet för fästskruven om handtaget fortfarande inte kommer lossna stammen. Vänta fem minuter för WD-40 för att penetrera, sedan dra i handtaget som du vickar den åt vänster och höger tills handtaget kommer gratis.

•  Ta bort fästmuttern med en skiftnyckel och ta bort eventuella stift eller videoklipp med nål tång. Vrid spindeln moturs med en tång. Spray WD-40 om sambandet mellan ventilskaftet och vattenröret om stam pinnar. Vänta fem minuter och slå sedan stammen ut ur röret med hjälp av en tång.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com