Hur man installerar ett badrum Undermonterade Sink i Granite

Installera en undermount badrum handfat i en granit bänkskivan kräver precision, noggrannhet och korrekt montering tekniker för att hålla den från att separera från undersidan av bänkskivan och falla in i skåpet nedan. Förutom monteringsbeslagen som kommer med en detaljhandel undermount diskbänk kit behöver du epoxi täta att stabilt fästa diskbänken till granit. Korrekt installerat, fäster en undermount sjunka till undersidan av bänkskivan, vilket gör att räknaren ytan för att fungera som diskbänken bassängen läpp och effektivisera räknaren ytan. För att installera denna diskbänk rättighet, tilldela en hjälpare att hålla diskbänken medan du fäster klippen till den.

Instruktioner

•  Mät bredden på Sinka € ​​™ s utklipp och skär en längd av 2-tums-by-4-tums timmer något längre i storlek med hjälp av en handsåg.

•  Torka av undersidan av granitbänk med en torr trasa för att avlägsna smuts eller skräp som kan förhindra epoxin från att etablera ett starkt band.

•  Applicera ett jämnt lager av silikon täta runt den övre kanten eller läppen av undermount sink. Sprid täta jämnt så det täcker hela ytan.

•  Ta tag i undermount diskbänk och höja den med sin caulked läpp centrerad i öppningen i granitbänk. Skjut diskhon mot undersidan av bänkskivan.

•  Placera 2-tums-by-4-tums timmer över diskhon utskärning i toppen av bänkskivan, tvärs över diskhon utskärning. Skjut en ände av en bar klämma in i Sinka € ™ s stora dräneringshål och den andra änden över 2-tums-by-4-tums timmer. Du kommer att behöva två barsklämmor för en diskbänk med två skålar, med hjälp av en för varje dräneringshål.

•  Dra åt klämman delvis så det håller undermount diskhon på plats. Se till att avslöja av sink är ännu runt utskärning i granit bänkskivan innan du dra åt klämmorna.

•  Borra hål i den nedre ytan av bänk att rymma monteringsbultarna som följer med undermount diskhon kit. Se den Sinka € ™ s installationsmanual för placeringen av dessa bultar hål.

•  Förbered tvåkomponentsepoxi enligt dess etikett riktningar. Applicera epoxin bult inlägg knutna till undermount Sinka € ™ s läpp. Tryck bultarna i hålen du borrade. Skjut metallklämmor som medföljer diskhon över monteringsbultarna och Sinka € ™ s kant. Bruksanvisningen anger antalet klipp som du behöver och deras platser.

•  Dra åt bultarna som håller klämmorna på plats och kan epoxin och täta härda under den tid som anges på etiketten riktningar. Dock inte åt bultarna för hårt; helt enkelt se till att de är ordentligt. Den täta silikon i kombination med den tvådelade epoxi kommer att hålla undermount sjunka stadigt på plats. Ta klämmorna nästa dag och installera VVS.

Tips och varningar


  • Du kommer att behöva ligga på rygg, innanför Sinka € ™ s kabinett, när du installerar diskhon klipp.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com