Dusch Surround Removal

Ta bort en dusch surround kan vara lite svårt, men du kan vanligtvis göra det själv. Det finns två alternativ en dusch surround kan installeras, vilket är avgörande för dess borttagning metod. Ett sätt är genom skruvar och tätning och den andra är genom användning av lim och fogtätning. Det finns lite olika sätt att ta bort dessa två typer av dusch omger, och allt som krävs är några grundläggande material.

Avlägsna Fixturer

Använd en skruvmejsel eller skruvpistol för att ta ut alla metallduscharmaturer såsom kranar, handtag, duschmunstycke eller de tillbehör som var anslutna till dusch surround.

Skruvas in Shower Surround Removal

Skär bort allt fogar som håller duschen surround på väggen med en mattkniv. Flytta långsamt medan skärning runt kanten på surround väggen så att du minimera skador på underlaget. Ta sedan bort alla skruvar med antingen en skruvmejsel eller en skruvdragare. Dra försiktigt bort dusch surround från väggen.

Limmade In Shower Surround

En limmad i duschen surround är vanligast. Efter att du har klippt bort fogar som anges i anvisningarna ovan, kan du börja försiktigt skalar bort den plast dusch surround från väggen. Limmet kommer sannolikt att orsaka några skador på väggen i borttagning och gips bör repareras med fogmassa efteråt. Flytta långsamt i att ta bort dusch surround att minimera reparationer som behövs för att den underliggande vägg eller kakel.

Ta Wet Isolering eller skräp

Ta bort eventuella våt isolering eller skräp som ligger bakom väggen efter att du tagit ut dusch surround. Detta kan orsaka mögel eller mögel om det inte tas om hand innan den nya dusch surround installeras.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com