Hur att dekorera med Unframed Speglar

Hur att dekorera med Unframed Speglar

Speglar är ett underbart utsmyckning verktyg eftersom de lägger ljus till något utrymme och öppna upp små rum eller utrymmen. Oinramade speglar är ännu mer mångsidig, eftersom de kan användas på fler sätt än formella inramade speglar. Det är lättare att montera en unframed spegel in i alla rum när du inte är begränsad av ramkonstruktion eller färg.

Instruktioner


Hur att dekorera med Unframed Speglar

•  Skapa ett kaklat effekt. Istället för att placera en inramad spegel på väggen, hänga flera torg, oinramade speglar nära varandra så att de är rörande. Täck hela väggen för en dramatisk effekt, eller bara en sektion av väggen i stället för en stor spegel. För en riktigt modernt utseende, hänga dem ojämnt, så som visas i bilden ovan.

•  Gör artsy illusioner. Häng flera små, runda oinramade speglar på väggen i en slumpmässig design så att det ser ut som bubblor cascading ner din familjerum vägg. I ett sovrum, placera samma speglar horisontellt i en rad för att ge effekten av ventiler i ett fartyg. Detta fungerar särskilt bra för sjöfartstema barnens sovrum.

•  Skapa en abstrakt effekt genom att hänga en tom ram nära, men inte runt, din spegel. Häng den direkt bredvid spegeln, eller diagonalt för ett mer modernt utseende.

•  Använd oinramade speglar i badrummet. Badrummen kan vara små och stora, tungt inramade speglar kan överväldiga dem. Använd i stället två oinramade, ovala speglar ovan två sänkor för en ljusare, mer modern känsla. Fäst bandet på baksidan av dem och knyta band i en båge ovanför varje spegel, för att ge en illusion av att speglarna hänger från banden.

•  Unframed speglar ser bra bakom hyllorna i en bokhylla eller annan fristående hylla. Lyft hyllorna från sina pinnar eller sidostöd, fäst sedan spegeln på baksidan av enheten med monteringslim och byt hyllorna.

•  Häng oinramade speglar i ett barns rum, låg på väggen eller dörren. Med ingen ram att hålla fast, kommer barnet inte att kunna bända den från väggen, och barn älskar att titta på sig själva i speglar.

Tips och varningar


  • Motstå frestelsen att hänga någon spegel nära en TV, som bilderna i spegeln kommer att konkurrera med det som är på TV.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com