Old English Trä Hantverk

Old English Trä Hantverk

Enligt Woodland Management, britt konsumera minst 1 ton av trä för varje kvinna, man och barn, i genomsnitt per år. Användningsområdena är många, från leksaker eller spel instrument (t.ex. leksaksvagnar eller krocket set), till trämöbler, personliga tillbehör (såsom promenadkäppar) samt för uppvärmning och matlagning. Trä används på produkten träkol, som fortfarande är i dag en populär värmekälla för matlagning utomhus.

Staket

Staket, ibland benämnda häck, görs ofta med trä. Beroende på typ av staket, typ och mängd av trä som används förändringar. En vävd hinder stil staket görs genom att väva smidiga, yngre trädgrenar till ett vävt mönster för att skapa en mestadels stängt mönster. Den klassiska staketet görs med plankor av trä som pekas på ena änden. En mer rustik staket alternativ är med träpålar av varierande storlek, eller en järnväg staket, där stockarna binds samman för att bilda en barriär.

Möbler

Trämöbler används flitigt i många engelska hushåll. Traditionella trä poster ingår matbord, kaffe och slutet bord, stolar, köksskåp och garderober. Medan många av dessa objekt kan vara av grundläggande design, var de ofta ristade eller formad mer Camii, för att passa in i de dekorativa färger i olika epoker.

Bostäder

Trähölje var en av de viktigaste användningsområdena för träprodukter för en lång period, innan sten och tegelhus blev vanligt. Timmerstugor eller hus gjorda av plankor av trä kan byggas med hjälp av tillgängliga material, förutsatt att det fanns tillräckligt med trä i närheten. Dessutom trä bostäder behövs färre människor att arbeta på att bygga, och skulle kunna byggas med så få som två personer.

Husgeråd

Många vanliga husgeråd traditionellt skulpterad ur träprodukter, och samtida versioner av dessa objekt kan fortfarande hittas idag. Trä skålar, skedar och leksaker är vanliga, även om behandlingen av träet och träslag är inte nödvändigtvis detsamma som i tidigare epoker. Dessutom är många av dessa objekt är nu säregenhetpunkter, snarare än att vara allestädes närvarande och gjorde för dagligt bruk. Till exempel är trä skålar används nu för dekorativa eller specialiserade livsmedel (t.ex. sallad skålar), snarare än för dagligt bruk.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com