Cabinet Refacing Process

Cabinet Refacing Process

Om skåpen i ditt badrum eller kök är i gott skick, men du har tröttnat på att titta på deras föråldrade fronter, ett sätt att uppdatera utseendet innebär en process som kallas refacing. Refacing kostar lite mer än reparationslackering, men kan du placera alla nya dörrar och lådfronter på skåp för att ge ditt badrum eller kök betydligt ny titt på halva kostnaden för att ersätta skåpen.

Instruktioner

•  Ta bort skåpdörrar från framsidan av skåp genom att lossa skruvarna som håller gångjärnen på plats. Ställ den gamla skåpdörrar åt sidan för att använda någon annanstans eller sälja till någon annan i hopp om att reface sina skåp. Ta bort innehållet i alla skåp och fyll i behållare för lagring.

•  Dra alla lådor ut och töm innehållet i plast toton eller på dina bänkskivor. Ta fronter av lådorna genom att ta bort skruvarna som håller fronterna till lådorna. Ställ dem åt sidan också.

•  Rengör insidan av alla skåp och torka skåpet och låda ramar med en rengöringstrasa för att avlägsna damm och matrester som kommer hindra dina ansträngningar att sand och måla. Vid behov använd en renare att ta bort fastnat-på livsmedel och skräp.

•  Sand fronter av skåpen för att ta bort den befintliga finish. Om du vill ta bort all färg för att återgå virket till sin naturliga färg, måste du skala av färgen med en kemisk strippa. Men om du planerar att måla skåpen i en mörkare färg, kommer du bara att behöva sand tillräckligt med färg eller färga bort för att producera en grov yta för att fästa den nya färg eller bets. Torka av slipade skåp ner med please trasa för att avlägsna damm från slipning.

•  Applicera färg eller bets till skåpet och låda ramar med hjälp av en pensel. Applicera minst två lager, vilket gör natten torktid mellan varje ansökan.

•  Mät öppningarna i skåpen för att bestämma den storlek du behöver för din nya luckor och lådfronter. Mät längd och bredd på varje öppning, samt längden och bredden av de gamla luckor och lådfronter.

•  Måla eller färga nya luckor och lådfronter att matcha eller komplettera de färger du valt för skåpstommar. Återigen, gäller minst två lager färg eller bets och låt torktid mellan varje skikt.

•  Placera nya lådfronter på plats på framsidan av lådorna. Sätt tillbaka de fronter genom att köra skruvar tillbaka genom lådorna och in i nya fronter. Bifoga ny låda pull till lådfronter som önskas genom att använda hårdvara medföljer drar.

•  Fäst nya skåpluckor till skåpramar, under dörröppningar. För att göra detta, bifoga nya gångjärn med den medföljande hårdvara till skåpstommar och sedan till de nya dörrar.

•  Byt ut alla poster till skåp hyllor och lådor när du är klar med att lägga till nya luckor och lådor ytskikt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com