Hur man installerar ett Infälld Kitchen Sink

By Urmila

Hur man installerar ett Infälld Kitchen Sink

En infälld diskbänk måste arbeta mot tyngdkraften så att den inte separerar från botten av disken, även när den är fylld med vatten och rätter för långa tidsperioder. Att skynda sig igenom installationsjobb resultat i diskhon separerar från disken, vid vilken punkt du hamnar reinstaling diskhon korrekt. Om du installerar diskhon ordentligt, bland annat att ge den rätt mängd tid att sitta ostört, stannar diskbänken på plats för en livstid.

Instruktioner

•  Rengör damm och annat skräp från botten av disken med en fuktig trasa. Torka undersidan av disken med en mikrofiberduk för att undvika att lämna några ludd.

•  Lägg en bräda över diskhon öppning på bänkskivan. Applicera silikon täta till de bästa kanter diskbänk och tryck sedan på diskbänken på botten av disken.

•  Feed bar klämmor genom dräneringsöppningarna i botten av diskhon, fästa den andra änden till styrelsen sitter över diskhon öppning. Dra åt klämmorna, vilket gör att diskbänken för att röra sig lite när du slutför position diskhon.

•  Dra åt klämmorna resten av vägen. Borra hål för diskbänkens monteringsdetaljer, efter några tillverkar föreslagna placerings riktningar.

•  Applicera byggandet epoxi i hålen du borrade, och sedan in bultarna. Skjut diskbänkens klipp över bultarna och kanten på diskbänken, och sedan dra åt fästmuttrarna på bultarna. Vänta 24 timmar innan du installerar diskbänkens VVS, ger epoxi och silikon täta tillräckligt länge för att torka.

Comments

Relaterade artiklar