Hängande en Gavel Med Flush Mounts

Skölj fästen är utformade för att ha tunga föremål flush mot en vägg. De är två tunna bitar av metall; en är monterad på väggen, den andra till objektet du vill hänga. För en sänggavel, skulle 2:58 spola fästen att behövas för att stödja vikten, men kö flera flush fästen kan vara knepigt. Med lite uppfinningsrikedom och en hjälpande hand, kan du ta svårigheten av att hänga en sänggavel med flush fästen.

Instruktioner

•  Vänd din sänggavel över att exponera ryggen. Om sänggavel är mindre, eller ganska lätt, en flush mount omkring 5 till 6 inches i från endera sidan räcker. Om sänggaveln är större eller ganska tung, placera en flush mount 5 till 6 inches i från båda sidor och en annan centrerad liksom. De bör vara längs den övre kanten av gaveln.

•  Fäst hängande delen av infälld montering - sidan med "tand" nedåt - till baksidan av gaveln med skruvarna som medföljer flush fästen. Om spolnings fästen inte har medföljande hårdvara, då en skruv som är ungefär hälften av tjockleken av gaveln ramen är bra.

•  Rita en nivå linje lätt på väggen på höjden du vill gaveln hänga. Det bör vara tillräckligt hög för att den nedre kanten av gaveln är överst av madrassen.

•  Slot väggfäste delen av infällda i hängande delen av flush fäste fäst vid sänggavel, och fullt låsa två halvorna. Placera 02:58 små bollar av Häftmassa på baksidan av väggfästet delen.

•  Lyft sänggavel med hjälp av en medhjälpare och placera den längs väggen linjen där du vill att sänggaveln för att vara när den hänger. Tryck på gaveln mot väggen, så att Häftmassa på baksidan av flush fästen pinnar på väggen, och väggfäste delen med det.

•  Lyft gaveln upp försiktigt för att låsa upp flush fästen utan att rubba väggfäste portioner. Ställ gaveln åt sidan för nu. Den väggmontage delar av flush fästen kommer nu att vara i den exakta positionen för att uppnå en nivå, flush hänga på sänggaveln. Pencil i positionerna skruvhåls för hela väggfäste portioner.

•  Ta bort väggfästet delar av flush fästen och borra ett testhål dimensionerad för dina skruvankare i varje skruv hål position du markerat. Returnera flush fästen på väggen, fäst sedan med väggmonteringsskruvar som kommer med de flush fästen. Om ingen hårdvara kom med flush fästen, bör 2-till-3-tums skruvar räcker.

•  Lyft sänggavel tillbaka upp mot väggen och skjut den nedåt montera delen tills tanden för hängande delen av flush fästen parar ordentligt med väggen.

Tips och varningar


  • Ett annat sätt att rada upp läget för flush monteras på väggen och sänggavel är att använda en liten mängd färg runt skruvhålen i väggmonteringsdelen och sedan trycka på gaveln mot väggen så att läget för skruvhålen markeras på väggen.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com