Loftsäng Instruktioner

En loftsäng är en säng på en upphöjd plattform som gör att du kan använda utrymmet under din sovande område för att öka storleken på ett rum. I små studiolägenheter eller små sovrum, loftsängar tillåter dig mer golvyta och kan tillåta dig att lägga en sittgrupp under sängen. I många college sovsalar, är loftsängar används som ett sätt att göra det möjligt för två personer att dela rum; ger dem möjlighet att sätta sina skrivbord och köksskåp under sängen.

Storlek och plats

Det första steget till att göra en loftsäng som är bestämning av storlek och läge av sängen. Det kan tyckas alltför enkelt, men många människor förbise mycket viktiga detaljer, såsom huruvida det finns en takfläkt i rummet som kan vara farligt för någon i sängen. Tycker också om var polerna för din loftsäng kommer att hamna i förhållande till resten av rummet. Det är oftast klokt att konstruera den mot ett hörn, så att endast en stödpinne blir ett hinder i rummet, med de andra tre polerna upp mot angränsande väggar. Detta gör att du inte smita poler när du går runt i ditt rum.

Support

Du får inte slarva när man bygger ramen för din säng. Du vill att dina fyra huvudhörn stöd balkar att vara stora 4x4: s som kommer att kunna tillförlitligt hålla vikten på den som är i sängen. Bygg en sängram av 2x4 plankor, och fäst de fyra 4x4 poler på utsidan av ramen i hörnen. Du vill ansluta alla dina pjäser med bultar och skruvar, inte spikar, att göra sängen starkare. Detta kommer också att göra det lättare att ta isär senare. Överväg att använda metallhörn hängslen för att hålla benen raka och kraftiga.

Konstruktion

Nästa steg är konstruktion. Vid konstruktion en loftsäng, många människor inte inser att du förmodligen kommer att behöva bygga mesta av sängen i rummet där du vill ha den. Till skillnad från andra sängramar, inte en loftsäng inte lätt faller isär eftersom det måste vara stark och stödja vikten av en säng och människorna i den. Klipp ditt virke till storlek, färga den och måla den utanför. Du kan förmodligen bygga några räcken (om du planerar att ha dem), din stege, och kanske till och med delar av ramen i bitar utanför rummet. Att sätta alla bitar tillsammans och få madrassen på sängen måste göras i det rum där sängen kommer att bli.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com