Hur att återanvända gamla plattor

Hur att återanvända gamla plattor

Om du fortfarande gillar några gamla plattor som har använts i ditt hem, kan du återanvända dem genom att ta de rätta stegen för att ta bort dem och städa upp dem. Använda gamla plattor igen kommer att spara mycket pengar, eller åtminstone lite om du fortfarande behöver köpa några. Ta bort gamla kakel från en vägg eller golv tar tid och tålamod, och du måste vara försiktig och ta din tid så att du inte bryter dem i processen.

Instruktioner

•  Chip och skrapa bort injekteringsbruk mellan plattorna, långsamt och försiktigt, med en vass mattkniv och en liten mejsel och hammare. När alla bruket är borta, stick i slutet av en spackel under en av plattorna i hörnet av den kaklade området och försiktigt bända den uppåt. Arbeta dig från hörnet, nyfikna plattorna upp en i taget.

•  Grip en bort bricka i ett skruvstäd så att den förblir säker när du arbetar, med botten uppåt. Använd en cementkvarn att noggrant slipa bort den återstående injekteringsbruk och mastix. Arbeta långsamt så att du inte råkar slipa ner och tunna plattan.

•  Fukta en luddfri trasa med lite rent vatten och torka bort damm från slipningen på undersidan av plattorna. Du kan återanvända gamla plattor efter ryggen har helt torkat.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com