Hur man kommer runt Ugly Tile

Hur man kommer runt Ugly Tile

En av anledningarna remodeling ett badrum eller kök visar ofta så dyra är kostnaden i samband med bytet av kakel. Ugly kakel sträckte sig över ett dominant badrum vägg eller täcka ett golv kan skapa riktigt problem om du försöker renovera. Under arbetet runt detta kakel är verkligen inte så enkelt som att bara byta ut den, detta kan spara dig några allvarliga kontanter och kanske låta dig göra din ombyggda utrymme verklighet snabbare.

Instruktioner

•  Välj en utskrift som spelar bort färger i kakel. Om du inte vill att täcka din felande kakel, dra uppmärksamheten bort från det genom att placera en mer iögonfallande print framträdande plats i rummet. Välj en hektisk print som har en av de färger som finns i din titel. Till exempel, om din kakel är senapsgult, välj en tryckt duschdraperi med en bild av en soluppgång med en liknande senap nyans. Genom att göra så kan du göra det verkar som om senapsgult var ett val, inte något som du har fastnat.

•  Måla din kakel. Även om många människor inte utnyttjar möjligheten att göra det, kan kakel målas om du funderar på att ge din plats en ansiktslyftning. Du kommer dock behöva prime ditt kakel genom slipning den för att skapa en grov yta som färgen kan fästa. Använd en fin slippapper för att skapa denna nödvändiga textur, den färgen du vill ha för att täcka kakel. Det här alternativet är inte tillrådligt om din kakel vilar i duschen, eftersom färgen kommer sannolikt inte stå upp till denna mycket direkt fukt.

•  Lägg till några dekorativa detaljer. Om din kakel är vanligt, överväga att krydda det med lite dekorativt måleri. Använd en färg som godkänts för användning på kakel, sedan lägga till några detaljer, såsom petite blommor eller lite fisk för att ge ditt kakel en fräsch och funky look som säkert kommer att fånga ögat.

•  Täck upp det. Om du helt enkelt inte kan stå att titta på den här plattan en sekund längre, täcker den helt. Täck kakel i ett badkar eller dusch med en dusch surround, köpa en som är speciellt dimensionerade för att ditt utrymme att glida rätt över dina befintliga brickor. För kakel på ett golv, låg laminat eller annan golvytan över toppen av den, ta bort brickan från synen och ge din plats en helt ny look.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com