Vad är skillnaden mellan Bänkskiva & Over-the-Ugn Mikrovågsugnar?

Vad är skillnaden mellan Bänkskiva & Over-the-Ugn Mikrovågsugnar?

År 2001, Bureau of Labor Statistics uppskattar att minst 90 procent av alla amerikanska familjer hade en mikrovågsugn över i sina hem. Klammer kök apparaten är standard i bekväm, snabb matlagning, men att välja mellan en bänkskiva eller over-the-ugnen monterade utformningen beror på din köks särskilda behov och begränsningar.

Design

Den mest betydande skillnaden mellan en bänkskiva och en over-the-over mikrovågsugn är i sin design. Även både bänkskiva och over-the-ugn mikrovågsugn finns i en rad olika stilar, wattal och finish, är bänkmikrovågor utformade för att vila på din disk eller mikrovågsugn vagn medan över-the-ugn mikrovågsugn är avsedda att monteras och installeras över ert sortiment . Over-the-ugnen mikrovågor har dimensioner som är standardiserade för att matcha bredden på de flesta serier och djupet av de flesta skåp, medan bänkskivan mikrovågor ger ett mycket bredare utbud av storlekar till rymmas begränsat bänkutrymme.

Installation

Bänkskiva mikrovågsugn är enkla, gör-det-själv-projekt när det gäller installationen. Allt du behöver är klart mot rymden eller en mikrovågsugn vagn och ett eluttag för mikrovågsugn stickkontakt. Over-the-ugn mikrovågsugn kräver mer omfattande expertis installation och anses i allmänhet inte som gör-det-själv-projekt. Ugn monterade mikrovågor kräver normalt en behörig elektriker eller generalentreprenör för korrekt installation för att säkerställa att mikrovågsugn är ordentligt parantes i ett utrymme i det befintliga skåp och att både mikrovågsugn och ugn fortfarande ordentligt ventilerade för att förhindra en potentiell brandrisk.

Space Överväganden

Storleken och layouten på befintliga kök är en viktig faktor när man väljer mellan en bänkskiva eller over-the-over mikrovågsugn. Om du har begränsat mot rymden, kan en bänkskiva mikrovågsugn tar upp värdefull kök fastigheter som du inte är villig att ge upp. Lägga till en mikrovågsugn vagn i ditt kök kan lindra en räknare utrymme fråga, men om du inte har kvadratmeter, kommer en vagn bara skapa ytterligare problem utrymmes. Over-the-ugnen mikrovågor tar inte upp mot rymden, men du kommer att behöva offra skåp lagringsutrymme istället.

Tillgång

En av fördelarna med bänkskivan mikrovågsugn är att du kan placera dem i ett utrymme som är bekvämt för dig. Om du någonsin behöver omorganisera eller möblera, bänkskivan mikrovågsugn erbjuda dig portabilitet begränsas endast av tillgång till ett eluttag. Over-the-ugnen mikrovågor inte är bärbara, och när de är installerade, de är ständigt på plats om du väljer en större kök remodel. Over-the-ugnsmodeller även monteras på skåphöjd och får inte vara tillgänglig för människor som inte är lång nog att nå förbi ugnen och in i mikrovågsugn.

Kostnad

Kostnad för mikrovågor varierar avsevärt beroende på märke, storlek, wattal och design, men bänkmikrovågor tenderar att vara betydligt billigare än over-the-ugnen modellerna. Over-the-ugnen mikrovågor tenderar att vara större än mer måttligt dimensionerade bänkmikrovågor, vilket ökar priset. De kräver också professionell installation och kan behöva underhåll medan bänkskivan mikrovågor kräver bara den initiala kostnaden.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com