Hur man fixar Kropps Impressions på en madrass

Hur man fixar Kropps Impressions på en madrass

Kropps intryck kan visa upp på en ny madrass efter att du har sovit på det för ett par veckor som resultatet av madrass skikten justerar till vikten och formen på din kropp. Medan de är en normal del av att sova på en ny madrass och tyder inte större madrass problem, kan intryck minskas genom att följa några enkla madrass vård tips.

Kropps Impression Definition

Kropps intryck på en madrass är att inte förväxlas med en sagging madrass. En madrass kan sag grund av trasiga spolar inom madrassen, även om åldern på madrassen också kan vara en faktor. Till skillnad från med madrass bottnar, kropps intryck är inte ett tecken på strukturella problem eller defekter, utan de är en naturlig del av "bryta in" en ny madrass som dess komfortskikt bosätta sig och anpassa sig till kroppen. Kropps intryck kan orsaka en madrass yta för att se något ojämn, särskilt om den person som gynnar en sida av sängen varje natt.

Madrass Rotation

Rotera din madrass på en regelbunden basis för att vitalisera madrassen och hjälper till att minimera kropps intryck. Flytta madrassen så "huvudområde" av madrassen är nu den "fötter området" och vice versa. Rotera en ny madrass varannan vecka under de första tre månaderna av ägande, sedan varannan månad för att hjälpa till att förlänga livslängden på din madrass. Underlåtenhet att rotera din madrass regelbundet kan resultera i djupa kropps intryck beroende på hur tungt du gynnar ena sidan av sängen.

Madrass Vändning

Vänd din madrass som en annan metod för att minska kropps intryck och för att bidra till att upprätthålla den övergripande kvaliteten på din madrass. Gör så genom att lyfta din madrass upp från rutan våren eller sängram och trycka på sidan av madrassen i riktning motsatt dig. Har en vän eller familjemedlem hjälp du vända madrassen för att undvika skador till vägg dekor och andra potentiella problem. Vänd din madrass varannan månad för att minimera kropps intryck.

Ytterligare tips

Alternate sova på olika sidor av din madrass varje natt för att avskräcka kropps intryck. Använd en avtagbar bäddmadrass som kan tvättas för att bidra till att upprätthålla en fluffig madrass yta och rotera och vända kudden som du skulle en vanlig madrass för att minska kropps intryck. Undvik att barn att leka och hoppa på din säng, vilket kan leda till ytterligare slitage på madrassen, och möjligen fördjupningar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com