Hur att skrota en gräsklippare

Hur att skrota en gräsklippare

En gammal gräsklippare tjänar inte mycket av ett syfte, annat än att vara ett fult eller ta upp onödig plats. Dess dagar att klippa gräset för att skapa en ren gräsmatta är borta sedan länge. Du kan dock sätta gräsklipparen att använda i en final, fördelaktigt sätt. Genom demontering gräsklipparen och sälja den för metallskrot, kommer du inte bara vara att hjälpa miljön genom återvinning, kommer du också tjäna lite extra pengar. Du kan till och med tjäna tillräckligt med pengar för att betala för en ny gräsklippare.

Instruktioner

•  Kontrollera din lokala telefonbok för skrothandlare. Fråga om priser de erbjuder per pund för olika metaller.

•  Ta bort alla plast, gummi eller skumkomponenter från gräsklipparen. En metallskrot återförsäljare inte kommer att vara intresserade av eller betala för dessa typer av gräsklippare delar. När du tar bort plast, gummi och skumbitar, se till att spara alla metall bultar, muttrar och skruvar.

•  Demon resten av gräsklipparen. Använd alla nycklar är nödvändigt att ta bort klipparens motor, klippaggregatet, blad och-- om du skrota en åkgräsklippare - exteriör plåt. Om en bult är för hårt, använd en ACETYLEN ficklampa eller tigersåg för att klippa det gratis. Du behöver inte vara oroliga framträdanden när skrotning en gräsklippare.

•  Separera olika bitar av metall som en gång utgjorde din gräsklippare. Du kommer att tjäna mer pengar genom att separera mer värdefulla metallen och väga det individuellt till det skroten. Till exempel kommer aluminium och rostfritt stål delar sätta ett högre pris än järn.

•  Ladda en lastbil eller släpvagn med olika gräsklippare delar och dra dem till din valda metallskrot återförsäljare. Väl där kommer du väger metallskrot och betalas därefter.

Tips och varningar


  • Om du har en större åkgräsklippare med en generator eller radiator, skilja den från motorn. Radiatorer är ofta gjorda av koppar, som ofta är värdefull som metallskrot. Om du kan ta isär klipparens generator, hittar du koppar inuti också.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com