Hur att dekorera med en blå soffa

En blå soffa är en utmärkt start på en vackert inredda vardagsrum. Med rätt väggfärg, konst på väggarna, golvbeläggningar och tillbehör, kan en blå soffa vara den perfekta mittpunkten till ett rum som uttrycker din personliga stil. Välj klassiska, jordnära och moderna stilar för ett vardagsrum som verkligen skiner.

Instruktioner


Hur att dekorera med en blå soffa

•  Besluta om en vägg färg. Eftersom din soffa är blå, välj en komplementfärg. Inte måla väggen i samma färg som soffan. En ljusblå soffa med en mörkblå vägg, är dock ett bra val. För en djärv look, kommer en kontrasterande nyans som orange göra susen, eller välj en neutral för en mer jordnära stil. Jämför färgrutor och hitta en färgkombination som är enligt dina önskemål.

•  Hitta en matta som har både soffa och vägg färger i den, om du väljer. Eller gå med en neutral. När du har målat väggarna och flyttade din soffa på plats, kommer ett färgschema börjar dyka upp och du kommer att kunna plocka mattan och dina andra tillbehör mycket lättare.

•  En soffa i valfri färg ser bra med en stor bit av konstverk på väggen bakom. Välj något som passar dina personliga stilar och ditt färgschema. Som ett alternativ till en stor bit, du kan också gruppera små bilder galleri-stil.

•  Dekorera soffan med ett par kuddar, och även en del större kuddar som kan användas som extra sittplats på golvet. Om din soffa är en solid färg, välj kuddar med ett mönster. Om du dekorera med en mönstrad soffa, hitta kasta kuddar i kompletterande solida färger.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com