Hur man förbereder en källare våningen till Finishing

By Urmila

Hur man förbereder en källare våningen till Finishing

Det finns ingen anledning till varför din källaren har att likna en saftig fängelsehåla, endast lämplig för tvättutrustning och trädgårdsredskap. Din källare ger dig värdefull plats för ett spel eller familjerum och kan lätt bli en fristad från resten av huset. Men för att uppnå detta måste du renovera källaren i viss mån, och detta måste börja med lackering golvet med innehållet i ditt val. Innan du kan även vara den här processen, måste du förbereda golven för att ta emot målgång.

Instruktioner

•  Gå runt din källarvåningen för att inspektera den för fläckar av lös eller flagnande betong samt sprickor eller hål. Placera en murad mejsel på lösa eller gulaktigt fläckar och hamra upp mejseln lätt, ta bort lösa marker. Upprepa detta på alla lösa och flagnande områden. Vakuum hela ytan av källarvåningen.

•  Applicera en lapp förening till alla flisas, spruckna och bucklig områden i golvet, liksom platsen där du bara mejslade. Jämna ut lapp föreningen i dessa områden med en murslev och fjäder ut den så att den matchar de omgivande områdena golvet.

•  Snurra en 6-fot långa nivå runt golvet och notera var det dips. Dessa fläckar är tecken på att ditt golv inte är jämn hela vägen igenom. Använd en konkret kvarnen på en låg inställning och tillämpa den på de höga fläckarna i golvet för att jämna ut hela golvet. Snurra en nivå på dessa områden igen och upprepa vid behov.

•  Dammsug golvet igen och kombinera 1/4 cup alla ändamål rengöringsmedel och 1 liter vatten i en hink. Tvätta golvet ner ordentligt med en mopp innan du är att avsluta det.

Comments

Relaterade artiklar