Hur att dekorera och måla ett Master Bedroom

Ett sovrum fungerar som en plats för vila, föryngring, ensamhet och intimitet. Kom ihåg detta när du inreder ditt sovrum. Välj en pall som främjar lugn och avkoppling. Ditt val av inredning kan påverka hur du känner dig när du är i ditt sovrum.

Instruktioner


Hur att dekorera och måla ett Master Bedroom

•  Välj en lugnande färg färg. Diskreta färger som blått, grönt, rosa eller lila har en lugnande effekt, vilket är hur du ska känna dig i ditt sovrum. Välj en ljus skugga eller pastell version av en av dessa färger för dina väggar. Överväg att lägga en accent väggen om du vill ha mer än en färg i ditt rum. Till exempel måla tre av dina väggar lyser grönt och en ljusblå. Ett annat sätt att införliva mer än en färg är att lägga en stol järnväg till din vägg och måla en färg ovanför skenan och en annan färg under den.

•  Häng en minimal mängd vägg inredning i ditt sovrum. Röran, även på väggarna, kan vara störande och störa en känsla av lugn. En eller två bilder per väggen är förmodligen det högsta beloppet av konst som du kommer att vilja hänga. Häng en familjeporträtt så att du kan glida sova med glada tankar av dina nära och kära. Överväg att hänga en bild med en inspirerande citat eller vers som du gillar meditera på.

•  Se till att ditt sovrum inredning är funktionella. En sidobord med en lampa på vardera sidan av sängen är användbart, speciellt om du eller din make vilja stanna upp och läsa medan den andra somnar. En sidobord är också ett bra ställe att sätta en lavendeldoftande ljus eller något linne spray. Håll dina sidobord och byrå som röran fritt som möjligt för att främja lugn.

•  Välj tyger för din tröstare och gardiner som kompletterar din vägg färg. Se till att dina fönster behandlingar blockerar en tillräcklig mängd solljus. Om de inte gör det, kan du säkerhetskopiera dem med ett par persienner eller black-out nyanser.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com