Hur: Makeup Vanity för ett sovrum

By Urmila

Hur: Makeup Vanity för ett sovrum

Alltför många kvinnor tillämpa sin makeup i en trång badrum eller, ännu värre, i bilen. Syftet med makeup är att förbättra din naturliga skönhet, och det bör tillämpas i ett särskilt utrymme. En makeup fåfänga i sovrummet är en idealisk plats. Ta sätta upp det för att se till att du verkligen är nöjd med det din tid.

Instruktioner

•  Välj ett sminkbord. En idealisk bord kommer att ha gott om arbetsutrymme och flera lådor. Om du inte kan hitta ett sminkbord som passar dina behov, med tanke på att skapa en genom att lägga en bordsskiva till två dekorativa sängbord. Lämna utrymme mellan dem så att du kan sitta vid fåfänga.

•  Placera bord i sitt läge med en matchande stol bredvid.

•  Lägg en spegel till fåfänga. Du kan hänga en spegel på väggen bakom bordet, placera sin mittpunkt i ögonhöjd, eller helt enkelt använda en fristående spegel. Om du väljer det andra alternativet, använd en vridbar modell som har en förstoringsspegel på ena sidan och en vanlig spegel på den andra.

•  Lägg ljus till din fåfänga. Om det finns tillräckligt med tabellutrymme, helt enkelt använda en dekorativ lampa på varje sida av fåfänga. Annars montera lamporna på väggen. De flesta järnaffärer säljer ljuslister som kan monteras på väggen och är anslutna till ett eluttag. Standard positioner för väggmonterade lampor är på höger och vänster av utrymmet. Använd om möjligt glödlampor som simulerar solljus. Undvik lysrör, eftersom dessa har en grön-blå nyans.

•  Välj en liten dekorativ behållare för att hålla på fåfängan. Det är där du kommer att hålla de produkter som du använder oftast, såsom foundation, mascara, en favorit läppstift och hårborste.

•  Förvara andra produkter i lådorna. Organisera dessa lådor i sektioner för att göra lätt att hitta specifika objekt. Avsätta lite låda utrymme för engångsmaterial, såsom bomullstussar, bomullspinnar och makeup-remover pads.

•  Placera en papperskorg nära fåfänga för använd vävnad, bomullstussar och annat avfall.

•  Lägg personlig touch såsom växter och bilder på nära och kära. Din makeup fåfänga är en plats där du kan fly från stressen i dagen. Sitter vid det borde vara en avkopplande, även terapeutisk upplevelse.

Tips och varningar


  • Håll din makeup fåfänga ren. Clutter och spilld makeup kommer förringa nöjet du tar i sitter vid din fåfänga.

Comments

Relaterade artiklar