Hur man fixar ett trasigt Vacuum With No Sug

Hur man fixar ett trasigt Vacuum With No Sug

När din vakuum har slutat suga upp smuts, damm och skräp, är den vanligaste orsaken en täppa eller blockering någonstans. Grunderna i de flesta moderna dammsugare fungerar så här; ett vakuum drar luft genom påsen, sedan genom röret fastsättning och sedan genom basen som har den snurr holländarstång. Någonstans längs denna väg finns det en täppa, någon typ av blockering eller ens något så enkelt som en trasig vakuumpåse.

Instruktioner

•  Kontrollera efter tecken på sug. Ta bort röret bilagan från sin vagga, i förekommande fall, och efter att ha vänt på vakuum, lägga handen till slutet av röret för att avgöra om det finns någon sug. Om det finns en liten bit av sug så kan du ha en igensatt luftröret.

•  Kontrollera vakuumpåse. Det kan vara väldigt full. Om det är sedan bort påsen och ersätta den med en ny påse. Kontrollera sugkraften igen för att bestämma om sugning har förbättrats.

•  Kontrollera röret fastsättning. Helt ta bort den från vakuum. Du har oftast att vrida och dra slangen kvarstad på sin plats vid den punkt där den ansluter till baksidan av vakuum. Kontrollera sugeffekt igen. Denna gång du placera din hand på vakuum höger där röret som används för att komma ut på baksidan av vakuum. Om sugning är bra på denna punkt, då röret är mest sannolikt tilltäppt eller blockerad.

•  Rengör röret genom att först försöka skaka skräp ut ur röret. Om detta inte fungerar sedan köra vatten från en slang genom röret. Använd en tryckmunstycke om du har en. Kör slangen genom en ände av röret. Sedan köra den genom den andra änden. Upprepa tills skräpet rubbas. Torka röret och sedan tillbaka till vakuum.

•  Kontrollera luftslangen i botten av vakuum. Denna slang är oftast ganska kort och du kan se om det finns någon blockering. Om du ser blockering sedan försöka ta bort den. Du kan behöva nå in i slang med ett verktyg som en näbbtång.

•  Kontrollera insugsporten på botten där vispen baren är. Du kommer att kunna se en täppa här bara genom att vrida på vakuum över. Rengör intaget med en näbbtång.

7.

Tips och varningar


  • Dra alltid ur elektriska apparater innan du arbetar på dem. Arbeta aldrig på elektriska apparater runt vatten eller när du är blöt.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com