Typer av hus i Italien

Typer av hus i Italien

Italien består av hus som varierar i stil; de är precis lika eklektisk som landets kultur. Med tanke på sin position i Europa, var Italien influerad av både Europa och Nordafrika i termer av arkitektonisk stil. De arkitektoniska stilar är olika beroende på om husen byggdes i landet eller i förorter eller staden atmosfärer.

Villor

Villan är en hemmagjord för livet på landet eller för en reträtt från livet i staden. Dessa hus traditionellt byggda för de rika och medlemmar av överklassen. Samtida villor, dock inte längre hålla sig till denna regel. Villor först påverkas av traditionell spansk arkitektur: taken är oftast platt eller gavelförsedda, det finns huva prydnader och fönstren är höga och välvda. Fastigheten som omger villan oftast har en trädgård och gräs.

Chalet Style

Chalet stil är en populär typ av hus i Italiens bergsområden. Dessa hus är gjorda av trä med synliga bjälkar på utsidan och husen är omgivna av konstnärligt utformade skenor. I det inre, kan du förvänta dig att hitta ett högt tak och en rymlig öppen plan. En stuga är byggd för att klara av den kalla och fånga värme. Medan vanligtvis för vinter snö semester, är chalets också för urbana getaways och ålderdomshem.

Tuscan Style

Den toskanska stil hus har en naturlig inställning till både design och färg. Denna design anses en gammal världen stil som den använder gips och ofta innehåller innergårdar. Däremot kan en toskansk hem präglas av konsten i det inre. Fresker, väggmålningar, handmålade keramik och ljus är vanligt förekommande på insidan. Taken är vanligtvis låg och gjort av kakel. Jordfärger i olika nyanser av brunt, gult och grönt är vanligast.

Mediterranean Style

Medelhavsstil bostäder har transcend sina italienska rötter för att bli populär över hela världen. Stuckatur, valv och slutna uteplatser är de vanligaste egenskaperna. Taken är oftast gjorda av rött kakel och lera och är mest känd för att absorbera värme, vilket minskar temperaturen inne. Medelhavsstil bostäder är populär i varmare miljöer eftersom det skär naturligt elkostnader.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com