Typer av bostäder som har små Yards

Typer av bostäder som har små Yards

Varje år, "Solnedgång" Tidningen har unika små hem Design Award-vinnare - hus som upptar tärnade av mark, men det finns inget klaustrofobisk om livsrum inom. Några av varven är knutna till dessa hus är en lat familj dröm: lite underhåll design och landskapsarkitektur slutar tvister om vems tur det är att klippa gräset. Om du har några problem att leva i ett utrymme som är mer hus än gården, att hitta rätt hem kan vara lättare än du tror.

Småhus

Hus som är mindre än 1.500 kvadratmeter växer i popularitet och det finns gott om teorier om varför: en flyktig bostadsmarknaden, shoestring budgetar och mindre familjer är alla logiska förklaringar, plus folk verkar vara att undvika jätte tomter föredrog en generation eller två sedan. Ökningen av avsiktliga samhällen, utflugna och människor som har gett upp att samla så mycket "saker" som de en gång gjorde firar småhus och mikro gårdar, utan föredrar att spendera sin fritid manikyr sina naglar snarare än sina häckar.

Town Homes

Town hem (aka ro hem) har blivit hemvist för valet för dem som inte har behov av en McMansion, men de längtar efter mer integritet än en bostadsrätt kan erbjuda. Town hem varven är notoriskt små och ser ännu mindre tack vare fullständiga eller demi-väggar som visuellt skiljer en husägare från grannarna. När stan hem samhällen byggs back-to-back, en gård av slag skiljer raderna av enheterna, men i de flesta fall är detta servitut inte juridiskt en del av husägare mycket.

Quad Homes

Om quad hem är inte populär i ditt område, kanske fastigheter inte är så knappa eller värdefullt som det är i andra delar av landet. Quad hem har bokstavligen ingen bakgård om det inte specialbyggd arkitektur med grönområden i centrum. Bild en stor kvadrat i en byggnad med dörrar mot norr, öster, väster och söder och du förstår denna byggnadsstil, älskad av utvecklare som blir positivt gleeful på utsikten av att sälja till fyra familjer. Det skifte som fungerar som varvet för quad hem är faktiskt gården, där uteplatser och arkitektoniska funktioner skapar en illusion av en gård.

Duplexes

När den enda typ av flerfamiljshus hem byggdes många delar av landet, duplex var oerhört populära år sedan när en väl-att-göra husägare hade råd att köpa en två-enhet bostad och hyr ut den andra halvan för att kompensera inteckning . Till skillnad från staden hem, de två enheterna i ett duplex är mer benägna att dela en liten, gemensam gård med några gränser, men det finns alltid undantag. Den duplex har för- och nackdelar - din synpunkt kan bero givetvis på om du är killen som håller inteckning eller den som betalar hyran.

Höga "Yards"

Mikro yards sällan kommer med en bostadsrätt handling eller ett leasingavtal, men det betyder inte att du inte kan njuta av bakgård upplevelse om du bor i ett höghus. Takträdgård varven blir mycket populära, särskilt med stadsbor kända för att beklaga leva mitt för mycket stål och glas. Du vet vem du är: den person klagar över att det enda grön levande sak du se på en regelbunden basis är anläggningen frodas under kontoret ljus i din kub.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com