Lawn Care för Hot Väder

Lawn Care för Hot Väder

Många gräsmattor lider som temperaturerna stiger på sommaren. Värme i kombination med torrt väder orsakar grässtrån till brunt ut och vända sig till halm. De flesta gräsmattor överleva värmen och grönt tillbaka upp när vädret svalnar under sensommaren och hösten. Det är möjligt att hålla ditt gräs grönt hela sommaren med rätt underhåll och extra bevattning.

Grästyp och Dvala

Cool-säsongen gräs, såsom vingel och bluegrass, naturligtvis gå vilande eftersom marktemperaturer höjer över 70 grader Fahrenheit. Varm-säsongen gräs som St Augustine trivs i varma jordar men gå vilande när jorden kyls ner i höst. Om du bor i ett klimat med milda vintrar, kräver en uppvärmning säsongen gräs val mindre underhåll för att stanna grönt under sommarhettan. I kallare områden, ger en cool-säsongen gräs en grön gräsmatta under en längre period, men kräver ökad sommarunderhåll förbli grönt under sommarmånaderna.

Bevattning Schema

De flesta gräsmattor behöver ca 1 tum vatten per vecka under svalare väder, men när temperaturen stiger över 85 grader Fahrenheit, behöver gräset 2 inches av vatten för att fylla på fukt förloras genom snabb avdunstning. Vattning djupt två gånger i veckan gör att fukten att tränga till hela rotzonen av gräset. Daglig grunt vattning endast väter markytan och ger lite fukt till gräsrötterna. Bevattning på morgonen gör det maximala mängd fukt för att tränga ned i marken så det är inte förlorade mot avdunstning under värmen på dagen.

Het Väder gräsklippning

Hålla din gräs längre på sommaren hjälper till att hålla jorden svalare och behålla mer fukt i marken. Ju längre grässtrån skugga markytan, vilket saktar ner avdunstning och uttorkning. Längre gräs har vanligtvis längre rotsystem som är bättre på att komma åt fuktreserver ligger djupt i jorden. Höja gräsklipparkniv höjd till mellan 2 ½ och 3 ½ inches ger optimal gräsbladlängd för sommar gräsmattor. Om du tillåter gräset att gå vilande, inte klippa det tills det blir grönt igen i kallare väder.

Särskilda överväganden

En frisk gräsmatta lever varmt väder och torka lättare än en som redan lider stress. Behandla gräsmattor med herbicider under våren så att ogräset inte etablera sig i gräsmattan. Ogräset invaderar snabbt som gräsmattan försvagas i varmare väder. Thatch lager som sitter på toppen av jorden vid basen av gräsväxter kan också skapa mer stress till gräset om det är mer än en halv tum tjock. Dethatching gräsmattan på våren tar bort överskottet halm så att vatten lättare kan flytta in i marken. Gödning är också inte nödvändigt under sommarvärmen. Istället gäller gödselmedel på våren och hösten, när vädret är svalare.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com