Nackdelarna av högeffektiv Tvätta Machines

Nackdelarna av högeffektiv Tvätta Machines

En högeffektiv bricka använder mindre vatten än traditionella topp- och frontmatade modeller och de flesta är Energy Star betyg. Detta sparar pengar genom att använda mindre vatten och mindre el än äldre modeller. Högeffektiva modeller är nyare, men kom inte utan nackdelar.

Kostnad för tvättmaskin

Högeffektiva brickor tenderar att kosta mer än traditionella toppmatade modeller. En betydande hjälpmedel erbjuds ett toppmatad 4.3 cu. ft. modell för $ 425, vid tidpunkten för publicering, medan en frontmatad, modell högeffektiv med samma kapacitet kostar mer än dubbelt så, på $ 898.

Löddring

En högeffektiv tvättmaskin förbrukar mindre vatten än en top-loader, vilket är bra för din vattenräkning, men är en nackdel för att tvätta tvålen ur dina kläder. Med högeffektiva tvättar, är du inte tänkt att använda ett tvättmedel som inte är märkt för HE-modeller eller så kan du uppleva ett överflöd av lödder. HE tvättmedel är oerhört koncentrerad och kräver att du följer strikta instruktioner om den mängd som används. Du kan använda högeffektiv tvättmedel i en toppmatad modell, men kan inte göra det omvända.

Cykeltid

Högeffektiva tvättmaskiner tar extra tid att slutföra en hel cykel eftersom de behöver längre spinning cykler för att få överflödigt vatten ur kläderna. Detta minskar dina energikostnader, eftersom de kräver mindre tid i torktumlaren, men om du behöver något tvättas med begränsad tid, en högeffektiv bricka faktiskt hindrar dina framsteg.

Tilltrassling Kläder

Eftersom en högeffektiv bricka använder gravitation istället för en agitator för att tvätta dina kläder, kan de kläder bitar trassla med varandra. Om du tvättar tunga poster såsom jeans med extra bitar av kläder, kan du kämpar för att få vissa objekt untangled från andra.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com