Hur Design en renrum

Hur Design en renrum

Utforma ett renrum är en lätt uppgift när du minns en enkelt ord: lagring. Oavsett om du funderar på att utforma ett barnrum, ett kontor eller ditt kök, kan något utrymme att ta på en ren design med lagringsalternativ rätt. Dessutom med prisvärda, moderiktiga alternativ lagring finns idag, ditt rum kommer inte bara att visas rent och snyggt, det kommer att se modern och sofistikerad. Så här går från rörigt att städa i några få enkla steg.

Instruktioner

•  Flytta alla objekt i rummet som du vill utforma in i en annan del av huset där man kan sortera dem i kategorier.

•  Ta lager av objekten som kom från rummet du designar. Lägg allt i kategorier. Bestäm vilka objekt hör hemma i det rummet som en del av inredningen, som är viktiga objekt som du vill i rummet men utom synhåll, och som bör flyttas till en annan del av huset.

•  Sätt inredning objekt tillbaka in i rummet. Bestäm om vissa poster kan ersättas med mer lagringseffektiva alternativ. Exempelvis kan osman som har en insida förvaringsfack vara snygga och funktionella.

•  Ta ännu en titt på de objekt du vill tillbaka i rummet, men dolda ur sikte. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av lagring du behöver köpa. Gör en lista av lagrings du behöver.

•  Go shopping! Det finns flera butiker som tillgodoser specifikt till designern lagring. Med din lista i handen, plocka ut de objekt som passar din nya rum design och rymmer listan över objekt som du vill tillbaka i rummet. Från dekorativa lådor till hyllor och andra behållare, välja en sort som fungerar för dig.

•  Konfigurera din nya lagrings bitar i rummet. Använd denna tid för att se till att ditt rum inte är overfurnished. Kontrollera att lagring är lämplig för rummets storlek. När din lagring är på plats, kan du ta med dina objekt tillbaka in från det andra rummet och gömma dem alla bort från synen. Nu kan du hålla ditt rum rent och ändå ha tillgång till allt du behöver.

Tips och varningar


  • För barnens leksaker, såsom uppstoppade djur, överväga en dekorativ hylla som ger rummet färg.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com