Sätt att designa ett mindre sovrum ska titta Moderna

Sätt att designa ett mindre sovrum ska titta Moderna

De rena enkla linjer av modern design är perfekt för ett litet sovrum. Vid utformningen av en litet sovrum, leta efter sätt att effektivisera möbler, tillbehör och färgsättning för att göra det mesta av det tillgängliga utrymmet och skapar en öppen känsla.

Monochromatic Color Scheme

Gemensamt för modern design är en monokrom färgschema. För att göra ett litet sovrum känns större, använder nyanser av samma färg för väggar, sängkläder och möbler. Välj ljusa, bleka färger och ytbehandlingar som reflekterar ljus, vilket skapar en luftig känsla. Till exempel kombinera krämfärgade väggar och sängkläder med blont trämöbler och ljusa linne gardiner. Eller välja nyanser av ljusgul till en solig känsla.

Strömlinjeformad Möbler

De rena linjerna i moderna möbler kan hindra ett litet utrymme från sken alltför rörig. För ett östasiatiskt-inspirerad look, para ihop en plattform säng med enkla låga sängbord. För att komplettera möbler, använd en minimalistisk design system för inredning och sängkläder.

Accent Wall

För en mer dramatisk look, utse en vägg som en accent väggen genom att måla det en ljus, mättad färg som anger tonen för rummet. En gul, bränd orange eller lila accent väggen kan göra ett djärvt uttalande. Överväga att ersätta en skrymmande sänggavel med en accent väggen i toppen av sängen. Komplettera accent väggen med enkel inredning i resten av sovrummet.

Silver, vitt och svart

För en snygg futuristisk look, använd en palett av silver, vitt och benvitt, samtidigt införa svarta konstruktions accenter. Silver och vitt för väggar och strö skapar en känsla av öppenhet, medan svart ger dramatisk kontrast. Överväg att använda en metallisk sängram och en spegel längs en vägg för att reflektera ljus och skapa en illusion av mer utrymme.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com