Hur att dekorera med Orange och grönt

Hur att dekorera med Orange och grönt

Som en morot och dess morot topp, en lime och en orange eller en ödla på en persika stuckatur vägg, orange och grönt är naturliga följeslagare i heminredning. Orange och gröna rum kan vara dynamisk och lekfull; välja rätt nyanser gör hela skillnaden i hur ditt rum lossnar. Sherbet nyanser säga "1950 kitchen" medan neon nyanser säga "1980 rull rink." Lär dig att dekorera med orange och grönt för att visa upp dessa färger på sitt bästa.

Instruktioner

•  Välj rätt nyanser av orange och grönt för att skapa den stämning du vill ha i ditt rum. Palm-blad grön och tiger-lilja apelsin känns varmt och ö-liknande; sval persika och svart-grön känner chic och formell. Samla färgprover från en färghandel och föra dem hem för att jämföra toner i rummet du dekorerar. Titta på optioner enligt både naturlig och artificiell belysning. Ta din slutliga val med dig när du handlar för tapeter, möbler, fönster behandlingar och tillbehör.

•  Välj vägg-, tak- och golvfärger. Måla flera rum grönt och flera apelsin för en hel-house strategi, förena utseendet med konsekvent bottenplatta och listen. Använd vit gjutning för en ren, modernt utseende; använda trä för konsthantverk bungalow. Hitta grön tapet med en djärv tropisk utskrift som innehåller orange blommor eller en botanisk tryck som presenterar exotiska orange fåglar. Måla taket en mörk nyans av orange i ett rum med vita väggar. Eller gå istället med en överraskande grön golv.

•  Handla för klädsel och fönster behandling textilier som innehåller talande kombinationer av orange och grönt. Häng olivolja och-tangerine-randiga gardiner i en höft vardagsrum; gör ett gulligt påslakan för ett barns sovrum med varma orangea prickar på en chartreuse bakgrund. Använd djärva mönster för att täcka små objekt som fotpallar och kuddar om du är rädd att de kommer att överbelasta rummet i stora mängder.

•  Välj spot-on orange och grönt tillbehör. Orange tulpan på gröna stjälkar lugna och heja på en glasvas på nattduksbordet; apelsiner och limefrukter är en billig, folklig mitt på ett matsalsbord. Placera en kumquat träd nära en sydlig fönster i ett vardagsrum. Blanda apelsin plattor med mintgrön retro kaffekoppar på öppna hyllor i köket. Häng gröna badlakan och apelsin handdukar i gästtoalett för en funky, 1970 känsla; förbättra stämningen med en orange och grönt filmaffisch och en grön shag badrumsmatta.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com