Hur man installerar en Upstairs Tvättstugan

Hur man installerar en Upstairs Tvättstugan

Andra våningen tvättstugor blir allt mer populärt i amerikanska hem, som husägare söker efter nya bekvämligheter. Hellre än att tvinga husägare att bära tunga laster av tvätt upp och ner i trappor, gör en andra våningen tvättstuga husägare att utföra denna syssla på samma nivå som sovrum, där de flesta av kläderna är lagrade. Många äldre hus har inte denna lyx; men om du har tillräckligt med utrymme, tid och teknisk kunskap, kan du installera en tvättstuga på en övre nivå av ditt hem.

Instruktioner


Hur man installerar ett UPSTAIRS TVÄTTSTUGA

•  Rita planer för din tvättstuga. Noggrant kart måtten på planerade tvättstugan innan byggandet. Leta eventuella redan befintliga elektriska eller VVS-anslutningar för att se om du kommer att kunna införliva dem i din nya planen. Detta kommer att spara tid och kostnader.

•  Bestäm vilken tillåter du behöver. Kontakta din lokala stadshuset om de regler och förordningar för din remodeling projektet.

•  Ta bort tapeter i det område du vill installera ditt tvättstuga. Bestäm vilka väggar måste flyttas, bytas ut eller rivas. Det kanske inte är nödvändigt att slå ner alla väggar, men om det är, vara noga med att inte ta ner några reglar eller stödmurar.

•  Rama ut måtten för din nya tvättstuga enligt din plan. Lägg ner basplattor och takplåtar, spika två bitar av virke - företrädesvis 2 av 4's - placerade rygg mot rygg i golvet eller taket. Placera dubbar varje 16 tum.

•  Installera VVS. Du behöver varmt och kallt vatten, samt ett dräneringssystem. Köp och installera ett avlopp speciellt för tvättmaskinen; ett prefabricerat stype av denna typ av avlopp kan hittas på de flesta byggvaruhus. Om du flyttar tvättstugan från en lägre nivå till en övre nivå, är detta ett omfattande åtagande. Överväg att ringa i en licensierad rörmokare för hjälp med detta projekt.

•  Wire rummet för el. Igen, om du flyttar tvättstugan till ett område som inte redan var kopplad för makten, bör du överväga att ringa en professionell elektriker. Vissa torkar kräva naturgas för att fungera. Kontakta din lokala naturgasleverantör om du behöver en linje installerad i din tvättstuga - detta är inte en gör-det-själv steg.

•  Avsluta väggarna i rummet som önskas. Isolering måste läggas in på någon yttre vägg. Lägg gips eller annan typ av efterbehandling, såsom paneler, för att täcka väggarna.

•  Haka tvättmaskinen och torktumlare till nätaggregatet. Tvättmaskinen måste också vara ansluten till vattenförsörjningen. Torktumlaren måste anslutas till en ventil som kommer att bära den varma luften ut ur hemmet. Det kommer också att krävas 220-volts elecricity eller en naturgaslinje. En elektriker eller rörmokare kan göra dessa jobb.

•  Testa din tvättmaskin och torktumlare för att säkerställa att de fungerar som de ska och det finns inga läckor i systemet.

•  Ring en byggnad inspektör eller en professionell entreprenör att utvärdera din färdiga arbetet. En professionell kommer att kunna hjälpa dig att lösa eventuella problem som kan uppstå innan du stänger arbetstillstånd.

Tips och varningar


  • Stäng av vattnet och strömförsörjning medan du arbetar med det här projektet. Arbeta runt levande elektriska ledningar kan vara farligt.
  • Ring en professionell för att bygga en kanal för att ventilera torktumlaren. Beroende på var din övre våningen tvättstuga, kan detta vara en omfattande uppgift, som kräver en högre grad av kompetens än besatt av din casual gör-det-självare.
  • Stäng av tvättmaskin eller torktumlare omedelbart om du märker några läckor eller shorts i systemet.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com