Hur att dekorera ett bord med godis

Hur att dekorera ett bord med godis

Vare sig du planerar för en semester fest, en godis-tema part eller bara letar efter ett kreativt sätt att sockra upp din matsal inredning, erbjuder godis ett roligt och läckra sätt att dekorera ett bord. När du noga överväga ditt tema och arbeta hårt för att designa vackra godis dekorationer, kommer du imponera på dina gäster med den passion som du lägger i din inredning, erbjuder upp en intressant samtalsämne och visa upp din kreativa sida.

Instruktioner

•  Bestäm temat dina dekorationer. Tänk på din favorit godis, färgen på din fest eller semester som du designar för. Till exempel anser en pepparmynta-tema bord för en julfest. Dekorera med bara rosa-färgade godis kan vara perfekt för ditt barns födelsedagsfest, om hon älskar färgen rosa.

•  Utforma en mittpunkten med hjälp av godis som du väljer. Hostess med Mostest bloggen antyder använder Red Hots istället för vatten för att fylla en vas fylld med rosor. Du kan också fylla upp tydliga burkar med godis som du är speciellt förtjust i. Stack polkagrisar runt omkretsen av en befintlig skål för att göra en mitt perfekt för en julfest.

•  Linje ditt bord med en godis trim. Den Martha Stewart hemsida antyder att skära den elastiska av godis halsband för att skapa långa kedjor av godis halsband för att trimma din tabell med. Du kan också limma små karameller, som Skittles, M & Ms eller Röda Hots till sidorna av duken för att ge det lite extra dekoration.

•  Skapa en godisbuffé. Fyll olika burkar, lådor och plattor med alla olika typer av godis som passar in med ditt tema. Använd band för att lägga lite extra dekoration till plattorna fulla av godis. Placera godisbuffébordet nära ditt matbordet för att lägga till lite mer av godis tema till din fest.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com