Stöten av ljudisolering ett tak för buller

Stöten av ljudisolering ett tak för buller

Hushålls buller är ett vanligt problem, särskilt i flerbostadshus. Ljudisolering ett tak kan minska, men kommer inte att helt ta bort, oönskat brus, enligt DIY Data webbplats.

Signifikans

Ljudet färdas genom luften eller genom en byggnad struktur genom vibrationer, vilket innebär väggar samt tak bör ljudisolerade för maximal effekt.

Egenskaper

Det mest effektiva sättet att minska ljud från en övervåningen lägenhet eller kommersiell byggnad är att installera ett undertak. Dessa undertak innehåller ljudisolerande material, såsom akustiska takplattor. Tänk på att upp till 6 inches av rumshöjden är förlorad i rum upp till cirka 15 meter bred, säger DIY Data.

Överväganden

Den inverkan och effektivitet ljudisolering ett tak och omgivande väggar beror på kvaliteten på installationen och den typ av ljud isoleringsmaterial används. Löst packad fiber isolerar effektivt buller, enligt Noise Hjälp webbplats. De isoleringsmaterial påverkan beror också på vilken typ av buller och hur den färdas, så det är värt att forska detta innan de köper dyra isoleringsmaterial. Helt enkelt be en granne att installera mattor med en tunga underlag kommer också att bidra till att minska taket ljud.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com