Idéer för att dekorera ett paket till Mail

Idéer för att dekorera ett paket till Mail

Den United States Postal Service (USPS) har specifika krav när det kommer till utskick paket. Även om det är kul att vara kreativ med utformningen av paketet, finns det några saker du behöver tänka på innan du dekorerar ett paket för att posta. Det kan vara något som kan fånga på postkontoret utrustning, såsom band, enligt USPS hemsida. Dessutom bör leverans och returadresser inte hindras från vyn.

Ganska Papper

Använda dekorativa papper att linda ditt paket kan vara det snabbaste och enklaste sättet att dekorera den innan utskick. Varje presentpapper kommer att göra, men välj robust, tjock sjal om du vill att det ska överleva resan utan lätt riva. Skriv adressen på vanligt vitt papper och tejpa den till toppen av paketet efter att du har svepte den. På så sätt kommer adressen visar upp lätt mot den färgglada papper.

Kvicka Ord

Skriv ett personligt (men inte för personligt, eftersom brevbärare kommer att se det) meddelande på pappret som ett sätt att dekorera paketet. Använd olika färgade markörer för en mer färgglad effekt. Välj en för varje familjemedlem för extra intresse. Eller dekorera paket med favorit citat, texter från en låt eller en dikt. Se bara till att orden inte springa in i adressen. Håll dem borta från leverans och returadressområden.

Frimärken, schabloner och klistermärken

Frimärken, stenciler och klistermärken är roliga och enkla sätt att dekorera ett paket för att posta. Dessa är ett bra val för små barn, som vanligtvis tycker stämpling papper eller leka med klistermärken. Schabloner kan vara lite svårare för små barn. Använd alla tre eller välja bara ett objekt att fokusera på. Till exempel, dekorera ett helt paket med silver och guldstjärna klistermärken. Eller använd en stämpel i form av ett hundben att dekorera paket och sedan lägga hund klistermärken.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com