Dekorera Idéer för spis Mantel för hösten

Dekorera Idéer för spis Mantel för hösten

När dekorera ditt hem för höstsäsongen, glöm inte att dekorera spis mantel. Fall färger kompletterar en brand naturliga färg och skönhet. Införliva röda, orange och gula när dekorera din spis mantel. Om ditt hem innehåller mer än en spis med en mantel, dekorera varje spis mantel i hemmet.

Variation

Ordna en mängd fallposter längs din spis mantel. Köp pumpor och kalebasser i olika färger och storlekar. Lägg hö längs spis mantel och placera pumpor och kalebasser på höet. Ordna silke löv i höst färger i mellan pumpor och kalebasser. För en extra dekorativ touch, väljer pumpor i en mängd olika former. Pumpor är tillgängliga från korta till långa och krokig för att jämna.

Ljus

Om du föredrar att dekorera din spis mantel utan att införliva pumpor eller andra fall tema poster, ljus fungerar bra. Välj ljus i höstfärger inklusive röda, bruna, orange och gula. Köp dekorativa ljus utsmyckningar och försiktigt in dem i sidorna av ljusen.

Fall-Themed Ribbons

Om du dekorera din spis mantel med samma dekorationer år till år, knyta falla-tema band runt några av dekorationer. Du kanske vill skapa falla-tema bågar med bandet och slå eller limma dem till spis mantel. Välj höst band i en mängd olika färger och mönster. Om du placerar pumpor på din spis mantel, knyt ett band runt stammen av pumpa för en extra dekorativ touch.

Punkten

Istället för att dekorera hela spis mantel med dekorationer, skapa en knutpunkt för manteln. Du kanske vill placera en stor pumpa i mitten av den öppna spisen mantel och dekorera runt pumpan. Detta skapar en brännpunkt för manteln. Om du njuta av din spis mantel fullt inredda, låg höst-tema bandet längs kanterna av den öppna spisen manteln, så att de kan hänga över en bit.

En Punkt

Välj en fallpost för att dekorera ditt spis mantel och upprepa objektet längs hela manteln. Om du dekorera spisen mantel med pumpor, väljer pumpor av samma storlek och färg. Detta skapar en enkel, elegant inredning för din spis mantel.

Växter

Placera artificiella eller levande växter i höstfärger (röd, orange och gul) längs din spis mantel. Inköps växter som innehåller blommor och växter som innehåller enbart blad. Placera en anläggning i slutet av den öppna spisen mantel (en blommig växt) och därefter en icke-blommande växt bredvid. Upprepa denna process tills hela spis mantel är dekorerad med höstfärgade växter.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com