Idéer att fylla tomma lägenheter

By Urmila

Idéer att fylla tomma lägenheter

Utsmyckning och fylla en tom lägenhet kan verka som en monumental uppgift, men förvandla ditt vardagsrum är lättare än du tror. Det kan ta tid att fylla din lägenhet om du inte har pengar för helt nya möbler eller konsthantverk. Men det finns vägar runt detta för människor på en budget. Familj och vänner är ofta glada att donera gamla eller ens nya möbler för nygifta eller personer börjat på egen hand.

Vardagsrum Möbler

Vardagsrummet är en undanskymd plats i en lägenhet, så väljer möbler som fyller upp detta utrymme på ett dekorativt sätt. Du kan hitta begagnade soffor på lågprisbutiker eller handla för dem online på auktionssajter. Välj begagnade eller nya soffor som matchar stilen på inredningen i din lägenhet. Men om du bara har råd med en soffa från 1970-talet, till exempel, sedan helt enkelt hitta en soffa omslag att förändra utseendet på din möbel. Slutet tabeller och soffbord är lätta att hitta och du kan uppdatera dessa möbler genom att reparationslackering träet. Köp nya möbler om din budget tillåter. Bean bag stolar och gungstolar kan också fylla upp tomrummet i din lägenhet.

Sovrum

Fylla upp utrymmet i ett sovrum är relativt lätt. Detta utrymme är begränsat i de flesta lägenheterna, så du behöver bara omfatta väsentliga delar av möbler såsom en säng, köksskåp och nightstands. Ett skrivbord och dator kan också gå i sovrummet om du inte har ett extra rum för ett kontor. Köp en säng som passar dina behov och tar inte upp för mycket plats i en lägenhet. En enda person behöver inte en king size-säng. Bara köpa en king size-säng om fler än en person kommer att dela säng.

Dining Möbler

Vissa lägenheter har bara plats för barstolar, men inkludera ett matbord i din lägenhet om du har ledigt utrymme för bord och stolar. En skafferi skåp kan också fylla upp en tom vägg i matsalen området. Håll lägenhet kök fritt möbler för att möjliggöra gott om utrymme för att flytta runt och matlagning.

Kontorsmöbler

Placera kontorsmöbler på kontoret om du har utrymme. Du kan också placera kontorsmöbler, såsom skrivbord, bokhyllor och kontorsstolar i vardagsrummet. Bokhyllor fungerar också bra i breda korridorer och på tomma vardagsrummet väggar. Köp ett skrivbord som är formad för att passa väl i hörnet av ett rum om du inte har plats för ett stort skrivbord. Hörn skrivbord finns på de flesta varuhus och möbelbutiker.

Comments

Relaterade artiklar