Vad Paint Färg går med Gray?

Vad Paint Färg går med Gray?

Gray fungerar som en neutral inredning, mycket som vitt, svart, spackel och bruna toner. Det har använts i århundraden som den primära neutrala i många dekor stilar hela Frankrike. Beroende på färgkombinationer, kan grå vara kall eller varm.

Andra neutrala

Gray är tänkt som en "sofistikerad" neutral eftersom det är så anpassningsbar som vitt, kvintessensen neutrala, men har djup i sina undertoner. Alla nyanser av grått par bra med neutrala. Varma greys kompletterar elfenben, honungsbrun, chokladbrun, linne och antik vit. Cool greys gå med vit, sten, kitt, svart och espressobrunt.

Gray-baserade toner

Alla färger med grå undertoner är en potentiell match för grått. Ljus till mellantoner gråtoner fungerar särskilt bra med ljusrosa, ljusblå, ljusgul och ljusgrön, förutsatt att dessa färger blandas med lite grått och har en matchande tonalitet. Violet eller marinblå utspädd med grått kompletterar en ljusgrå och vit system för en lugn effekt.

Mättade färger

Eftersom grå fungerar som en bas, det fungerar särskilt bra med pops av mättade eller ljusa färger, som lägger visuellt intresse. Några mättade färg exempel inkluderar terrakotta röd, turkos-grönt och guld. Mättade färger är lerigare än ljusa färger, som inkluderar körsbärsröd, shock rosa, ljust kellygrön och solgult.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com