Låg förbrukning Air Tools

Låg förbrukning Air Tools

Luft verktyg drivs med hjälp av tryckluft, även känd som pneumatiska verktyg. Luft verktyg tenderar att ha en hög effekt i förhållande till vikt och är säkrare och billigare att köra än motsvarande elverktyg. Tryckluftsverktyg som arbetar med högt vridmoment kommer att använda mindre luft. Verktyg som använder lågt vridmoment kommer att använda mycket mer tryckluft. Mängden luft som används beror också på effektnivå som används.

Brad Spikpistol

En brad Spikpistol behöver mycket mindre tryckluft för att köra än andra pneumatiska verktyg. Detta verktyg skjuter Brad naglar på plats och används ofta för träbearbetning projekt och lägga trim. Dyckerten spikpistol använder två kubikfot per minut (cfm) luftflöde. Luften också inte behöver vara så mycket komprimerade, eftersom luft på 30 pounds per kvadrattum (psi) är godtagbart för användning.

Slagskruvdragare

Föraren påverkan kräver 4 till 12 cfm till jobbet. Detta alstrar en nedåtriktad och rotationskraft används för att applicera vridmoment till en bult eller skruv. Ju större bulten eller åtdragningsmoment desto fler cfm behövs. Detta verktyg är som en borr, men det kan leverera mycket mer vridmoment.

Luft Hammer

Luft hammare använder tryckluft för att köra ett hammarhuvud är flera tusen gånger per sekund. I synnerhet är det de handlufthammare som har låg luftförbrukning. Luft hammare kan vara mycket stora, upp till fem meter hög och används i svetsning och smedjor. Luft hammaren använder lågt lufttryck vid formning eller utjämning metaller. När stora föremål såsom betong måste brytas lufthammare kräver mycket mer luft, även om många jack hammare fortfarande anses vara låg luftförbrukning pneumatiska verktyg.

SPRUTPISTOL

En sprutpistol använder tryckluft för att spruta en fluid. Vanliga användningsområden för sprutpistolen inkluderar målning och växtgödningsmedel eller bevattning ansökan. Det finns flera olika typer av vapen och vilken som är bäst beror på den typ av fluid som sprutas. De flesta sprutpistoler kräver mellan 3 och 12 cfm och luft vid tryck mellan 8 till 30 psi. Den verkliga luftförbrukningen beror på vilken typ av pistol som används.

Spärrhandtag

En luftspärr liknar en manuell spärr förutom den har en luftmotor kopplad till uttaget enheten. Dessa spärrhandtag är inte utformade för att nå exakta mätningar vridmoment, i stället för hastighet. Eftersom vridmoment är inte en viktig faktor för dess användning, har luftspärr en låg luftförbrukning, men den mängd som används beror på varumärket.

Luft Drill

Luft borr använder tryckluft för att köra. Luft borrar är att föredra när man arbetar med lättantändliga material och kan användas i hemmet och garaget. Luft borren har löstagbara huvuden så att du kan ändra tips för alla typer av skruvar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com