Hur man målar Pelargoner

By Urmila

Vissa människor föds med ett konstnärligt öga och talang, men för resten av oss, lära skicklighet målningen tar lite övning. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar, särskilt om det har varit ett tag sedan du har försökt måla något. Målning bilder eller scener av pelargoner bör vara en meditativ upplevelse som tillåter färdigheten att utvecklas med erfarenhet. Viktigast bör aktiviteten avnjutas.

Instruktioner

•  Välj en duk. Storleken på duken kan variera, beroende på dina önskemål. En 8-by-10 är en bra startytans storlek. Ett staffli är inte obligatoriskt, men kan vara till hjälp, särskilt om du inte har en annan målning yta. Ha en trasa, tarp eller plastpåse redo att hålla golvet rent och bära lämpliga kläder som kan få färg på den.

•  Leta reda på inspiration för målningen. Idealt kommer detta att vara en riktig pelargon växt, men det kan också vara ett fotografi eller målning av en pelargon.

•  Bestäm vad fokus för målningen kommer att bli. Det kan vara en krukväxter pelargon växt, flera krukväxter pelargoner, eller bara pelargon blomma och omgivande gröna blad bladverk.

•  Måla duken med önskad bakgrundsfärg. Det är avgörande för detta steg för att vara avslutad före skissa av pelargon startas. Beroende på typ färg, kan detta första lager färg måste torka i några timmar eller mer.

•  Skissa konturerna av pelargon målningen. För en krukväxt, skissa potten och pelargon. Detta gäller även för flera krukväxter pelargoner eller bara en unpotted pelargon.

•  Måla i de mörka färgerna först. Helt enkelt titta på eller foto anläggningen av inspiration och varsel där mörkare färger visas. Dessutom, om du är bland annat en pott i ditt måleri, måla ena sidan av potten en mörkare färg för att skapa en illusion av en skugga och ger djup till målningen.

•  Måla pelargon blomma (s) en solid färg. Använd en blandning av rött och brunt. Blommorna kommer senare att ges djup och kommer att lätta upp när kronbladen utvecklas.

•  Måla bakgrundsdetaljer genom att dra i greenerna på bladverk, de röda på blommorna, och lite gult i toppen för en antydan till solsken.

•  Lägg lätta höjdpunkter att bladen, blomblad, och toppen av potten. Var uppmärksam på inspirationen stycke för vägledning om var höjdpunkterna ska målas. Dessa höjdpunkter föra blomman (s) till liv genom att lägga till ljusare färger till den mörka basen.

•  Lägg intresse för målningen genom att lägga en blomma blommar längst ner till höger på målningen. Precis som det var gjort med de andra blommorna, skissa först, fyll i mörkret, skapa djup med skuggor, och avsluta det med höjdpunkter.

Comments

Relaterade artiklar